Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Munkaügyi központban kell...

Munkaügyi központban kell előre időpontot kérni ügyintézéshez telefonon vagy ha bemegyek személyesen még aznap fogadnak?

Figyelt kérdés
2016. dec. 16. 05:06
1 2
 1/11 anonim válasza:
A hozzánk tartozó kirendeltségnél nem kell! de lehet,hogy nálatok másképpen van! de szerintem nem kell sehol...
2016. dec. 16. 06:31
 2/11 anonim ***** válasza:

összes papírral (kilépők) menj be - felvesznek aznapi dátummal és kapsz egy időpontot a hiányzó iratok pótlására,

nyitva tartást nézd meg

2016. dec. 16. 07:23
 3/11 A kérdező kommentje:

Nekem csak hatósági bizonyítvány kellene,arról,hogy regisztrálva vagyok ott,mert szeretnék beadni egy támogatást,amihez ez kell.

Van régebbről is,de azt olvastam,hogy 30 napnál régebbit nem fogadnak el.

2016. dec. 16. 08:12
 4/11 anonim ***** válasza:

Kérdező, valami nem kerek a mondókádban. Ha regisztrált munkanélküli vagy, akkor tudnod kéne, hogy rendszeresen be kell menni a Munkaügyi központba. Következő időpontot és sorszámot az utolsó megjelenésed alkalmával adnak. Az első jelentkezőnek az információs pultnál - máshol nevezhetik máshogy - kell jelentkeznie, ott kap sorszámot és időpontot.

Ha két időpont közben van szükséged valamire - jelen esetben hatósági bizonyítványra, hogy regisztrálva vagy -, akkor időpontot kérsz az információtól személyesen, vagy telefonon.

Szerintem ezt intézheted e-mailben is, ha bent vannak az adataid, a személyes megjelenésed ehhez szükségtelen.

2016. dec. 16. 09:33
 5/11 A kérdező kommentje:

E-mailben van a kapcsolattartás.

Mióta regisztráltam azóta személyesen még nem voltak,csak a jelentkezéseket intéztem e-mail-ben.

A regisztrációnál időpontot kértünk.

2016. dec. 16. 09:43
 6/11 A kérdező kommentje:

Személyesen mindenképpen el kell majd mennem,mivel gondolom nem postázzák el a hatósági bizonyítványt,hanem ott helyben adják ki.

Csak vidéken lakom és nem akarok feleslegesen kétszer beutazni,ha telefonon is el lehet intézni az időpontkérést.

2016. dec. 16. 09:48
 7/11 anonim ***** válasza:

Akkor ismered a dörgést.

Én legutóbb e-mailben kértem - és kaptam - időpontot, mert telefonon elérhetetlenek voltak.

2016. dec. 16. 11:21
 8/11 anonim válasza:

Kedves "4-es"! :)

Ezekszerint mindehol más a "dörgés",mert pl.itt nálunk a rendszeresség az 3hónapot jelent. Vagyis 3havonta kell menni jelentkezni.

A másik amikorra adják az időpontot akkor megyünk ugye jelentkezni és akkor ott adnak sorszámot nem előre! ;)

én ezért is írtam mindehol más ! :)

2016. dec. 16. 18:32
 9/11 A kérdező kommentje:

Nálunk is kb 3 havonta kell jelentkezni.

De én ezt eddig elektronikusan tettem meg,mivel a regisztrációkor ezt kértem.

Azóta más ügyben még nem voltam személyesen,ezért nem tudtam,hogy "mi a dörgés".

2016. dec. 17. 04:41
 10/11 anonim válasza:

Kedves Kérdező! :)

Látod?! pl. nálunk ilyen nincs,hogy elektronikusan jelentkezel(vagyis én nem nagyon tudok róla).meg gondolom,hogy így van mert ha nem jelensz meg abban az időben amit ők megadnak és nincs igazolásod a távollét ika miatt akkor kitörölnek a gépből és viszlát! :( és sajnos még azt a kis pénzt sem kapja az ember akkor amivel sokan annyira nagyra vannak,hogy ingyen pénz,stb...

Sajnálatos amúgy ez... mert van sajnos olyan helyzet mikor nincs rá pénz,hogy betudjanak menni...

már bocsi,hogy eltértem a témától!!! :)

2016. dec. 18. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!