Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ennyire hasít a gazdaság?

Ennyire hasít a gazdaság?

Figyelt kérdés

[link]

A cikkben minden benne van. Az Únió legszegényebb országai között vagyunk.

Ès ezek a valós adatok, nem a KSH által gyönyörűen meghamisított, aztán az M1-en dicsfény kísèretében leadott propaganda...

Hol is van a fejlődés, a gazdasàg szárnyalása, az életszínvonal emelkedése?

2016. dec. 14. 09:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%
9-es,ha én kimegyek az utcára valóban nem értek egyet a felméréssel,én még lejjebb sorolnám magunkat.Nézz szét a keleti országrészen,az egész egy nagy gettó tele szegény, beteg emberekkel.
2016. dec. 14. 10:02
 12/19 anonim ***** válasza:
4%

"de az azért durva, hogy az előző kormány 8, a mostani pedig 6 év alatt nem tudott érdemleges fejlődést felmutatni. "

Ez elsősorban az emberek hibája. Aki nem csinál 1-2 év alatt kánaánt az országból, az egyből fúj-fúj , el kell zavarni.

A különbség annyi, hogy most az irány is teljesen rossz...

2016. dec. 14. 10:07
 13/19 anonim ***** válasza:
Hasít mint a szél.
2016. dec. 14. 10:16
 14/19 anonim ***** válasza:

"Aki nem csinál 1-2 év alatt kánaánt az országból, az egyből fúj-fúj , el kell zavarni."

Azért az kemény, hogy 1-2 évet írsz válaszul pont arra, hogy 8 és 6 év után sincs érdemi változás.

2016. dec. 14. 10:26
 15/19 anonim ***** válasza:
94%
Nem a gazdaság hasít,hanem a gazdagság,egyeseknek...
2016. dec. 14. 10:48
 16/19 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Az Únió legszegényebb országai között vagyunk. "

Ez 2004 óta így van. Előtte is csak azért nem volt igaz, mert nem voltunk az EU tagjai. Szóval semmi újdonság nincs. Most az, hogy a térségből ki van előrébb, olyan sokat nem számít. A szlovákok 10 %ponttal vannak előttünk, de szerintem ettől még nem élnek sokkal jobban. Mint ahogy a románok ugyanannyival vannak mögöttünk, ők sem élnek olyan sokkal rosszabbul. A görögök meg szerintem lényegesen jobban élnek, mint mi, és ugyannyi pontjuk van. De amúgy továbbra is az a legnagyobb probléma, hogy sok az olyan ember nálunk, aki nem termel GDP-t (nagy vízfej, sok közalkalmazott, sok közmunkás, sok inaktív).

2016. dec. 14. 11:22
 17/19 anonim ***** válasza:

"Ez 2004 óta így van. Előtte is csak azért nem volt igaz, mert nem voltunk az EU tagjai. Szóval semmi újdonság nincs."

De azért annyi van, hogy a 10 legszegényebb EU-s régióból 4 magyar. Ez nem mindig volt így.

Csak most kommunikációs szinten próbálja a jobboldal szépíteni, amit elk.rt a 6 év alatt...

2016. dec. 14. 11:58
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a második leggazdagabb ország vagyunk, csak Svájc volt képes minket megelőzni és az is csak azért mert oda hordták a szélhámosok a pénzünket.
2016. dec. 14. 13:04
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen, Magyarország jobban teljesít!
2016. dec. 15. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!