Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kiderült, hogy pár nyugdíjas...

Kiderült, hogy pár nyugdíjas nem tud számolni, és rögtön a sajtóhoz fordult panaszra? Azt hiszem, hogy a nyugdíjasoknak szánt 10 ezer forintos Erzsébet-utalvány história itt érte el a csúcspontot.

Figyelt kérdés

[link]

Azért ez elég kemény, hogy elkezdtek sipítozni, mert nem vették észre, hogy a szelvények perforáltak, és az valójában 2 utalvány. Ez mi a franc? Elképesztő, mik vannak. Mennyi funkcionális analfabéta van az országban? És 2018-ban ők is szavazni fognak ám.

2016. dec. 13. 13:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%
Mindenesetre célt ért a dolog: megint egy huszadrangú témával foglalkozik mindenki a fontos dolgok (pl: korrupció, Pharaon, stb.) helyett...
2016. dec. 13. 15:08
 12/20 anonim ***** válasza:

"És képzeld azok is szavazati joggal rendelkeznek, akik a másik topikban arról érdeklődnek, hogyan kell takarítani, mert otthon nem tanulták meg, de azóta már egyetemistaként albiban laknak. És ők még a normálisabbak, mert ők legalább megkérdezik"

Ilyen esetnél szerintem nem lehet egyszerűen ránk fogni, hogy nem tanultuk meg. Ugyanolyan felelőssége van benne a szülőnek is.

2016. dec. 13. 15:08
 13/20 anonim ***** válasza:
34%

"Mindenesetre célt ért a dolog: megint egy huszadrangú témával foglalkozik mindenki a fontos dolgok (pl: korrupció, Pharaon, stb.) helyett..."

Szerintem a társadalmunk mindennapi dolgokkal kapcsolatos tudása, szerintem nem huszadrangú dolog.

2016. dec. 13. 15:10
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
#8 ha nem kurucinfó vagy kiskegyed akkor már nem is jó?
2016. dec. 13. 15:24
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudják alap matematikát(Pl:kivonás,összeadást). Ilyenek hogyan járták ki az ált. iskolát??

"Mennyi funkcionális analfabéta van az országban?"

kb 90%

2016. dec. 13. 15:30
 16/20 anonim ***** válasza:

Ennyi intelligenciától világító értelmiségit még a közgazdasági egyetemen sem láttam, mint egyes hozzászólók megnyílvánulása bizonyítja. Gratulálok, ha ilyen messzemenő konzekvenciát vontok le néhány aluliskolázott nyugdíjas értelmi szintjéről, mintha ez lenne a színvonal; mindössze általánosítás.

Az meg spekuláció, hogy akkor most minden nyugdíjas a Fidesz talpnyalójává vált, mert a többség igenis tisztában van azzal, hogy Orbán Viktornak semmi hátsó szándéka nincs a nevezett összeggel, hiszen Ennyiért még senki sem adta el a lelkét az ördögnek.

2016. dec. 13. 15:38
 17/20 anonim ***** válasza:

Sajnos a még durvább az, hogy a nagyrészük beveszi ezt a maszlagot és felül az alamizsnának, könyöradománynak. Röhej.

Egy közgazdász kiszámolta, hogy ha az MNB pártalapítványaiból kitalicskázott pénzt mind erre költik Matolcsy haveri körének és családjának kistafírozása helyett, ha nem épül fűtött gyeppájás gigastadion a miniszterelnök kiskertjébe és kisvasút, ha csak ezt a pénzt most kiküldik a nyugdíjasoknak, akkor mindenki több mint száznegyvenezer forintot kapott volna! És mindez csak csepp a tengerben a korrupció útvesztőin keresztül a miniszterelnök vejének, a kormánytagok pereputtyának és a Fidesz-közeli oligarcháknak juttatott töménytelen pénzhez képest, amit a Fidesz-féle legalizált és a még illegális korrupció együtt eltüntetett...

2016. dec. 14. 20:16
 18/20 anonim ***** válasza:
Én nem hülyézném le a nyugdíjasokat. Kiknél is volt a PISA felmérés, ki nem érti amit olvas? A mai fiatalok csak felejteni fognak. Ezeké a gyenge képességüeké a jövő? Szép jövő vár ránk.
2016. dec. 15. 07:11
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem, kérdező, én nem gondoltam, hogy ellentétet szítasz. Ha azt gondoltam volna, nem foglalkoztam volna vele. Sajnos én azt gondolom, hogy merő jó szándékból tetted. Hogy észrevettél valamit, és rögtön "sipítozásról", "elképesztő" dolgokról beszélsz. Aránytévesztés! Ez itt a baj. Ezért fogalmaztam keményebben, mint szoktam.

Ugyanis itt a fő baj sok egyéb mellett az, hogy a Fidesz szép alattomos áskálódásai beértek. Még azok is gyűlölködve szólnak, akik Fidesz ellenesek. A tömeg még hagyján, bár ők a "közszemlélet". De sajnos ott tartunk, hogy már az úgynevezett ellenzéki pártok is ezt teszik szemlélettől függetlenül. Itt ma a mocskolódás, a másik leszólása, lealázása a közszemlélet. És ebből nagyon nehéz szabadulni. Tudod, ha valakit okkal, vagy ok nélkül megbántasz, mert durván fogalmaztál, azzal már nehéz lesz együttműködnöd. Márpedig anélkül itt semmi se változik (vagy igen - lefelé).

Azt kellene megérteni, hogy mindenki követ le hibát. Vannak jelentéktelenek, és ország sorsát meghatározók. Előbbiek mellett nagyvonalúan elmegyünk addig, míg akadnak sokkal fontosabbak. Ezt kívántam érzékeltetni. Nagyvonalúság, empátia és együttműködést akarás nélkül csak lefelé lehet haladni. Nézz körül például az USA-ban. Egy választási gyűlésen akár "elharapják" egymás torkát. Aztán vedd a hétköznapi életet. Kiválóan képesek együttműködni, főleg, ha külső támadást éreznek. Ez a különbség! Ezért tud Orbán és kisstílű társasága tömegeket befolyásolni. Ma ennél nagyobb baj nincs. Elvett milliárdokat vissza lehet venni! Ha van együttműködés. Orbán ezt utálná a legjobban. Még fél Mészáros Lőrincét is odaadná, ha ez garantálná a tömeg ostobaságát és egymást utálatát.

A pénzek elsíbolását (majdnem) mindenki látja! Hogy a szellemben milyen károkat okoznak, ami mindent lehetetlenné tesz. azt viszont (majdnem) senki se látja.

2016. dec. 15. 10:48
 20/20 anonim ***** válasza:

Tévedni emberi dolog!

Ha te soha nem tévedtél nem is vagy ember.

Aki ember és tévedett már, vagy nem tévedett soha, ezért nem is ember, ne kérje számon más tévedését.

2016. dec. 15. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!