Ki számít ma szegénynek Magyarországon? Életkörülményekkel, fizetéssel, családi háttérrel kapcsolatos gondolatokra utalok elsősorban.
Figyelt kérdés
2016. dec. 13. 01:12
11/16 anonim válasza:
Ennyi marhaságot amit az eggyes összehordot már rég hallottam pl ezek miért? :Vidéki Egy vidéki nem lehet gazdag ? Miért?
-A szülei nem értelmiségiek . A gyereknek attól még lehet egy rendes keresett szakmája amivel agyon keresi magát.
-Nagycsaládos Ha sok gyereke van attól még lehet jómódú és gazdag.
-Nagycsaládból jövő fiatalok Miköze ennek ahoz hogy a gyerekek mire viszik az életben?
Ne haragudj de semmi értelme annak amit írtál.
12/16 anonim válasza:
És hogy a kérdésre is válaszoljak az a szegény szerintem aki egy váratlan kiadást nem tud gond nélkül megoldani. Pl nincs kapásból 100 ezer forintja hogy kicseréljen egy mosógépet hűtőt. Hanem vakarózni kell milyen hitelt is szerezzen hozzá. Magyarul aki máról hónapra él és egy váratlan 15-20 ezres kiadás fejtörést okoz valakinek.
13/16 anonim válasza:
12
és van fogalmad arról, mennyi ilyen van?
14/16 anonim válasza:
ma 12:54 Igen van róla fogalmam rengeteg ilyen ember vagy család van.
15/16 anonim válasza:
"Nagycsaládból jövő fiatalok Miköze ennek ahoz hogy a gyerekek mire viszik az életben? "
Hát nem mindegy,hogy egy egyke vagy,és a szüleid alád tolnak egy lakást és támogatnak,vagy egy 5 gyerekes családból származol,ahol még arra sincs pénz,hogy az egyetemet kijárd.
16/16 anonim válasza:
Én nagy családból származom, nagycsaládosok vagyunk, vidékiek, a szüleink egyikünknek sem ertelmiségi (apukám kivéve) és mi se, mégsem vagyunk csórók. Gazdagnak sem mondanám magunkat, de van hitelmentes jó autónk, új házunk (annak az 1/3-a hitel) nem okoz gondot ha esetleg elromlik a mosógép. Minden dolgozó embernek ilyen színvonalon kellene élnie. Ez lenne a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!