Orbán Viktor miért néz ki ilyen rosszul?
Figyelt kérdés
Ezt most nem úgy értem, hogy jóképű-e vagy sem, ezt mindenki eldönti magának, hanem úgy, hogy míg tíz éve még olyan volt mint egy átlag kb negyvenöt éves, addigra most meghízot, megőszült, ráncosodott, legyötört lett az arca, simán nézném 65-70-nek.2016. dec. 12. 19:03
11/17 anonim válasza:
Most függetlenül attól, hogy ki szereti Orbánt és ki nem, azért miniszterelnöknek lenni, nem olyan, mint egy "fiatalító kúra", ő meg már a harmadik ciklusát tölti ebben a pozicióban. Azért az ilyesmi, nyomot hagy az emberen.
12/17 anonim válasza:
Az úgynevezett liberális sajtó munkája a sírásók munkája volt.
13/17 anonim válasza:
Mert nála van a drágaszág! (Azért van ilyen drágaság.) Cúnya, gonosz Viktorka elragadta Fletóckától!!! GOLLAM! (Bocsánat, csuklottam.)
14/17 anonim válasza:
Ilyen életet választott. Az sajnos nem megy, hogy egy életformából csak a jót válasszuk, a rosszat meg másra hagyjuk. E témában a természet a diktátor és nem fordítva.
15/17 anonim válasza:
Szerintem semmivel sem néz ki rosszabbul, mint az átlag 55 éves magyar férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!