Érdemes Magyarországon maradni és itt gyereket vállalni?
Figyelt kérdés
Milyen élete lesz neki 20-30 év múlva itt?
És nekünk?
2016. dec. 12. 11:34
21/23 anonim válasza:
16:
"Az igazságot ne keresd,mert az sem igazságos,hogy mások 10szer annyit keresnek ugyanannyi munkaidővel. "
Miért ne lenne igazságos? Vagy szerinted ugyanannyit kellene fizetni egy rakéta mérnöknek mint egy segédmunkásnak?
22/23 anonim válasza:
Ez tipikusan olyan kérdés, amire nem lehet válaszolni, hiszen a válasz, ezernyi dologtól függhet, a jövőt meg, senki nem látja. Mindenkinek magának kell éreznie, eldöntenie, aztán vagy jól dönt, vagy rosszul.
23/23 anonim válasza:
kedves elso valaszolo! en mar 30 eve eljottem es azota a 2. kifizetett hazunkban elunk ugy hogy egyedul a ferjem dolgozott az elmult 30 evben nem volt ra szukseg hogy en is dolgozzam. ugyhogy nem kell az agymosasos szoveg a hazaja meg ott van az embernek ahol az elete normalis biztonsagos es ahol szeret elni. Nekem 30 ev alatt sose hianyzott Mo maximum nehany iz , vagy emlek ennel szazszor tobb minden kot az uj valasztott hazamhoz aki tobbet adott nekem mint valaha az az orszag ahol szulettem. en nem Europaban elek ott viszont nem mindenki akar sajat hazat meg lakast venni , sokan elnek berlakasban es ennek a vilagon semmifele hatranya nincs. ez csak a magyarok agyaban van benne hogy MUSZAJ a sajat haz. kicsit tul kene mar lepni ezen az ostoba oskori szemleleten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!