Magyarország hivatalosan is leszakadt a régiótól meg egész Európától. A jelenlegi párt mégis töretlenül népszerű. Mi az Isten van az emberekkel?
Te miről beszélsz Erika azt írtam leszakadtunk a régiótól, erre te elkezdesz Ukrajnáról beszélni, tisztában vagy te a régió jelentésével?
Persze ez kiválló hozzáállás, csövesedjünk tovább, aztán nyugtatgassuk magunkat azzal, hogy Etiópánál meg Nigériánál mennyivel gazdagabbak vagyunk.
Nézd, én kenyérkereső családfenntartó voltam már a Gyurcsány-csomag, sőt, már a Bokros-csomag idején is.
Köszönöm szépen az őszinte aggodalmadat, de én sokkal jobban élek, mint akkor.
Tessék, győzzél meg, hogy nem. :)
"Te miről beszélsz Erika azt írtam leszakadtunk a régiótól"
Nem ezt irtad, hanem ezt:
"Magyarország hivatalosan is leszakadt a régiótól meg egész Európától. "
Tehat MEG EGESZ EUROPATOL. Szoval te azt allitottad hogy Magyarorszag nem csak a regiotol szakadt le hanem egesz Europatol ami meg hazugsag. Mert Albania, Moldova es Ukrajna is Europa resze megis sokkal szegenyebben elnek ott mint a magyarok. Sot az Europai Unioban se a magyarok elnek a legrosszabban szegenyebbek nalunk a horvatok, romanok es bolgarok is.
En elismerem Magyarorszag regios lemaradasat, eleg ciki hogy a lengyelek, szlovakok es a posztszovjet balti orszagok is lehagytak, de azert nem egesz Europatol vagyunk lemaradva es a magyar lemaradas nem olyan nagy tenylegesen csak Szlovenia es Csehorszag huzott el, azert a magyarok, lengyelek, szlovakok eletkorulmenyei kozott nincs sok kulonbseg es barmikor lehet ott is recesszio vagy valami Viktorhoz hasonlo amokfuto aki lerontja a gazdasagukat es akkor vissza tudunk elozni.
Ezt írtad:
"de ne hazudd mar azt hogy Magyarorszag egesz Europa magasan legszegenyebb allama"
Ilyet én nem írtam sehol se, hogy a legszegényebb, tehát te hazudsz. Az Európától való leszakadás igaz. Az európai átlagra (EU:13,2 euró, Euró-övezet: 14.1 euró), és a legtöbb Európai államra értendő. Nem csak akkor van leszakadva gazdaságilag egy kontinenstől egy ország, ha az utolsó helyen áll, hanem ha a többség megelőzi. Szimpla statisztika. Ebben a statisztikában Mindössze 4 ország van alattunk és azt hiszem 31 szerepel benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!