Melyik az a Két Farkú Kutya párt érdemes majd rá szavazni?
Az MKKP ( Magyar Kétfarkú Kutya Párt ) egy viccpárt. Vannak köztük sima civilek, humoristák, hasonlók. Szerintem érdemes rájuk szavazni, főleg ha elégedetlen vagy a többi párttal. Humort visznek a politikába, nem ígérnek sokat, de azt megteszik. Igazából főként keresztbe tesznek a többi pártnak, illetve felhívják az emberek figyelmét különböző dolgokra ( pl a járda festés is ilyen volt ).
Értelmesebbek mint a többiek és legalább nem lopnak.
Persze!
Meg a liberálisokra is!
Meg az LMP re is!
Meg a PM re is!
Szabdalja már még tovább értelmetlenül az ellenzék a szavazóbázisát! Hátha még 2 terminust szerez a fidesz! Olyan jó lesz midnenkinek.
Könyörgöm ébredjenek már fel az emberek, és hagyják el ezeket a kis támogatottságú semmit sem érő pártokat. Ha valaki utálja a fideszt, és nem akar még 1 fidesz kormányzást, akkor vagy a jobbikra, vagy az MSZP-re szavaz.
Nézzétek meg a %okat, nincs értelme másra szavazni ha a fidesz leváltása a cél.
Ettől függetlenül persze ha valaki azt a kis X pártot akarja támogatni, akkor hajrá. De ha fidesz váltást szeretne, próbáljon megbarátkozni az említett két párt egyikével.
az MKKP már nagyon régóta nem viccpárt, illetve csak annyira amennyire az MSZP a Pm az együtt meg a DK is viccpártok
és az egyöntetű balos véleményű plakátkampányuk után nekem senki ne mondja, hogy ők semlegesek
# 4/4 Időpont ma 13:12
Szerintem ott már baj van, ha az igazság és a valóság csak egy "balos vélemény".
Persze amikor kormányhazugságot tényként ábrázolnak nincs bajod :-D
"Az MKKP ( Magyar Kétfarkú Kutya Párt ) egy viccpárt."
Ha jól megnézem a pártokat, akkor végülis mind az, de egyedül az MKKP vállalja be, hogy ők tényleg. Szóval legalább ebben igazat adnak. Na meg az örök élet+ingyen sör ígérete is eléggé szimpatikus. És ha ennek a viccnek csak a fele igaz (az örök élet, természetesen), akkor már megéri rájuk szavazni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!