Az a véleményem, hogy kb. annyi értelme van ennek, mint amikor elment eladónak meg zsákot pakolt.
2016. dec. 1. 21:50
12/21 anonim válasza:
Vona sokkal előrébb jutna, ha csinálna egy kormányellenes dzsemborit, mint amilyen 2006-ban volt vagy éppen 2014 végén az internetadó és útdíj elleni tüntetések.
Ezzel a bohóckodással nem sokra fog menni, amit most nyomat.
2016. dec. 1. 22:00
13/21 anonim válasza:
Rettentő gyenge kampány fogás. Gyurcsány legalább nem Mátyás királynak tartotta magát...
2016. dec. 1. 22:01
14/21 anonim válasza:
Ez az országjárás kampányfogás, egy vajbőrüléses Skodával érkezik (ami mint pártelnök jár neki mert a Jobbik bérli) aztán kiszáll és beszélget, kamera veszi végig (N1TV, a Jobbik házi netes tvje) majd elköszön és ennyi. Húú....nagy dolog hogy közben beszélget 10 emberrel. Minden politikus csinált már ilyet...csak Gabika beöltözik a eladónak, kőművesnek meg szelfizik és ennyi.
2016. dec. 2. 09:02
15/21 anonim válasza:
" Pedig neki akkor több híve volt, mint most Vonának."
Mégis 3%-on van a törpepártja! :P
2016. dec. 2. 09:50
16/21 anonim válasza:
"Utánozza Gyurcsányt! Csak neki sem jött be."
Ebből is látszik, nagyon fiatalok vagytok (pedig én sem vagyok öreg)
Ugyanis ezt az egészet Orbán kezdte, miután elbukta a 2002 es válsztásokat Polgári Körök, országjárás miegymás.
2016. dec. 2. 10:36
17/21 anonim válasza:
Az előzö hszemhez kapcsolódva: egyébként is jól látszik, hogy a magyar politika konkrétan Orbánt jelenti. Mindenki hozzá viszonyítja magát, néha kipróbálja azt amit ő már sikerrel megcsinált. Vona például ki is mondta, hogy ő konkrétan a fiatal Orbán, ha ugy tetszik, jobb Orbán lenne Orbánnál. Ami szerintem eléggé szorakoztató :)
2016. dec. 2. 10:45
18/21 anonim válasza:
Orbánnak, jelenleg nincs erre szüksége, meg miniszterelnökként, gondolom ideje sincs rá annyi, mint Vonának. Aki mellesleg, tőle tanulta el a dolgot. Mondjuk, a "titkos" jelzővel, nem igazán tudok mit kezdeni.
2016. dec. 2. 22:41
19/21 anonim válasza:
" Túl nagy embernek tartja..."
hát szerintem fél, hogy lekiabálnák a fejét, meg nem is tudom, mennyire törődik másokkal:S
2016. dec. 2. 22:43
20/21 anonim válasza:
Ilyen kampányfogással a jobbik már most lehúzhatja magát a klotyón. 2018 és a kormányváltás....hát nevetséges! Örüljene, ha elérik a 15%-ot.Katasztrófa, amit a jobbik mostanában csinál politizálás címén.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!