Érti valaki ezt a kettősséget, hogy a minap elhunyt Fidel Castro nagy államférfinak van beállítva, míg Orbán Viktor a gonosz diktátor?
Félreértés ne essék, nem vagyok Orbán-szimpatizáns - mint ahogy a magyar politikai palettán nincs egyetlen párt vagy politikus sem, aki szimpatikus volna számomra - de ezt azért túlzásnak vélem.
Elnyomás és radikális intézkedések tekintetében Orbán még a hátsókertben sincs a néhai kubaihoz képest, mégis Vikit illetik a nem túl megtisztelő jelzővel.Minimum érdekesnek vélem a bizonyos álláspontokat.
Hogy le vannak már 0-áva a válaszok! :D
Idetelepedtek a fotelliberálnyikok és nyomogatják a piros mancsokat, hasonlóak lehetnek mint akik más oldalakon is hajlongáltak egy tömeggyilkos diktátornak. :P
Az más dolog, hogy halottról jót vagy semmit, de nem kellene piedesztálra emelni, csak mert sok a posztkomcsi alak, nem csak ebben az országban! :O
11.
Lassan ennyi marad nekik, ne sajnáld tőlük ezt a kis örömöt. :)
just baloldal things
#kettősmérce #vastagbőr #átlátszó(aljasság)
Kérdező,ezt diplomáciának hívják.
A befolyásos vezetők igyekeznek semlegesek maradni(pl Obama azt mondta,hogy Castrot majd a történelem ítéli meg,nem nekünk kell) a témában és ezzel a semlegességgel kifejezni részvétüket az országnak,hiszen fenn kell tartani a békét és az ott marad emberek,mint látod gyászolják a "vezérüket"
Szerintem nincs ezzel baj.Akkor lennénk bajban,ha mindenki a másik torának ugrana,mert nem tetszik neki valami..
Nyilván a másik ország belügyeibe senki nem szólhat bele ..
kedves egyes válaszoló
orbán nem ölt embert? érdekes
én emberölésnek nevezném amikor olyan gazdaságot igyekszik felépíteni amiben csak annyi pénzed legyen hogy ippeghogy megélj ha nagyon szoros a nadrágszíj
megemlíthetjük azt is hogy az egészségügyet olyan mélypontra süllyesztette hogy január közepén nincs pénze a kórházaknak életmentő beavatkozásokra
igaz nem a saját kezével gyilkol a fűrer csak bűnrészes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!