Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megfigyeltétek, hogy a jobbikk...

Megfigyeltétek, hogy a jobbikkal kapcs többségében hazugságokat hoznak fel újra és újra?

Figyelt kérdés

Gondolok itt pl a gárda egyenruhás bevonulásra a parlamentben. Már 1000x elmondtuk, hogy nem betiltott mellényben megy be, de még mindig felteszik a kérdést és kommentelnek, hogy A"az a kocsog vona egyenruhában megy be, betiltotta a bíróság, bűncselekmény, stb"

vannak olyan dolgok amiről lehet valóban vitázni, pl morvai kerékbilincse, vagy zsidózások cigányozások, stb.

De mégis ilyenekkel találkozom, hogy a hazugságot terjesztik.

És ezek az emberek sírnak, hogy mi miért hazuduzunk, amikor a fidesz titoktörvényéről, trianoni kivonulásáról(nem vicc van aki erről sem tud, vagy jobbikos hazugságnak tartja), vagy orbán régi antikereszténységéről, vagy az adózás hovatűnéséről kérdezünk.

2010. ápr. 30. 09:46
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

"ma 10:32"

az egymás dolgairól való tudást a titoktörvény bizonyítja.

gondolj bele. egy csomó törvényjavaslatra a fidesz dacból nemmel szavazott, csak azért, mert az mszp nyújtotta be.

illetve ők nem nagyon nyújtották be az ő ötleteiket, mert féltek ,hogy az mszp aratja le a babérokat. kíváncsi lennék, hogy ami esetleg jó intézkedéseket hoznak most, azokat megpróbálták e az mszp alatt érvényesíteni.

ezzel szemben, amikor a titoktörvényről volt szó, akkor kapásból egyetértettek velük. ez szerinted nem furcsa? egyedül az SZDSZ volt ellene szinte.

2010. ápr. 30. 10:39
 12/28 anonim ***** válasza:
Mondhatnám, hogy furcsa, hogy hazudnak, hogy összejátszanak, de nem tudom. Nem voltam ott a találkozókon, maximum találgatni tudok. Engem jobban érdekel az, hogy 40%-ot miért nem érdekel az ország sorsa?
2010. ápr. 30. 10:42
 13/28 A kérdező kommentje:

ha én azt mutatom kifele, hogy téged utállak és te is viszont, de aztán hirtelen egy ilyen döntésben rohadtul egyetértünk, a korábbi ország sorsát érintő kérdésekben csak martuk egymást, akkor elgondolkodtató lenne, h vajon miért értettünk hirtelen egyet nem?

akinek nincs vaj a füle mögött annak nem kell titkolóznia.

milyen találkozókra gondolsz amúgy?

a 40% pedig igen eléggé nagy baj. nem tudni, hogy mire vágynának ők. persze meg lehet érteni őket, de muszály lenne leszállniuk a földre.

amúgy engem jobban idegesít az, hogy olyanok szavaznak xyz pártokra akiről semmit nem tudnak. bnőm anyja úgy szavazott fideszre, hogy nem tud semmit. nagyanyja szintén nem tud semmi komolyat, csak azt, hogy nem a fidesz. tesója pedig külföldön él, hazajött és szavazott. azt se tudta ki van most kormányon.

2010. ápr. 30. 10:47
 14/28 anonim ***** válasza:
i love your mother
2010. ápr. 30. 10:51
 15/28 A kérdező kommentje:

*"csak azt, hogy nem a fidesz"

bocs elírtam:

"csak azt, hogy nem az mszp" :)

2010. ápr. 30. 11:04
 16/28 anonim ***** válasza:

olvastad kérdező Ibsen - Vadkacsa c. művét?

emlékszel benne a "világboldogítás"ra?

a gazdag srác "szenved" ebben a betegségben.. hogy ki akarja nyitni mindenki szemét.. ha emléxel mi lett az eredménye?! a totális tragédia..

tanulságos mű. ajánlom figyelmedbe.. azzal kapcsolatban ma

amit leírtál.

első voltam

2010. ápr. 30. 11:12
 17/28 A kérdező kommentje:

megvallom nem ismerem az általad említett művet. elolvastam most így gyorsan meló közben egy rövidített változatot.

majd egyszer bepótolom a teljes színdarabot is.

feltételezem arra gondolsz, hogy a legtöbb ember nem tudna mit kezdeni a "tisztánlátásával" ami nagyobb bajhoz vezetne mint a vakságuk. igazából nem lenne baj, hogy vakok, ha a vezetők nem használnák ezt ki 300%-osan. Mindenhol kihasználják, de sok helyen azért cserébe jobb vagy jólétet biztosítanak a birkáknak.

2010. ápr. 30. 11:23
 18/28 anonim ***** válasza:
Egyet elfelejtesz, mégpedig azt, hogy nem él itthon mindenki nyomorban. Márpedig mi alapján gondolkodik egy ember? Hogy ha jól él, akkor jó a kormány is. Ha jól élt valamelyik kormány alatt, akkor az neki jó. Ha mindegyik alatt jól élt, akkor az a jobb, amelyik alatt jobban élt. Nem hiszem, hogy annyira sokan lennének azok, akiket az érdekel, hogy a saját környezetükön és érdekszférájukon kívül máshol mással mi történik, hiszen a többség még akkor is elfordul, ha valakit éppen agyonrugdosnak az utcán. Szóval változás akkor lehetne, ha az orsázgos önzés megszűnne, vagy minimálisra csökkenne. Ugye 40% nem szavazott, nekik is lehetett okuk. Választási lehetőség volt bőven, szerintem az eddigi legtöbb, 2 új párttal. Szóval mi lehetett az a nagy ok, amiért nem tudtak elballagni arra a szavazásra? Valószínűleg a lustaság, érdektelenség, tudatlanság. Ezek nem megbocsátható bűnök, mert elmondja, hogy 4 millió ember itthon tesz arra, ami az országgal történik. Akkor milyen fejlődésről beszélünk? Bizony, ezek az emberek mit képviselnek? Mit akarnak? Ha az országnak szüksége van rájuk, akkor is így cselekednek majd? Nem az egyes pártok hatalmi harca a probléma, és nem is egyes pártok túlzott befolyása, hanem az állampolgárok közömbössége, szinte gyűlölete egymással szemben. Így nem nehéz kijátszania néhány befolyásos üzletembernek a polgárokat, hiszen még a saját polgártársaikat is alig tűrik meg... Na ez itt a gond.
2010. ápr. 30. 11:43
 19/28 A kérdező kommentje:

hát én nem élek szarul. jól keresek igaz többnyire nem bejelentetten sajnos, csak minimálra vagyok bejelentve.

de látom mi megy a környezetemben, ismerősöknek nem annyira jó mint nekem. bármilyen kormány is lesz, én megleszek, nem ők fognak gazdaggá tenni, ez az én dolgom, hogy elérjem.

amit nézek az a közbiztonság, közterület fenntartás, egészségügy, bkv, stb...

2010. ápr. 30. 11:49
 20/28 anonim ***** válasza:
Akkor az egy ember. Még ~10 millió, és élhető lesz az ország. Ha mondjuk Pesten összegyűlne úgy 3-4 millió ember, és azt "mondaná", hogy akkor most elkezdünk jobb országot építeni, vagy sem, akkor annak azért lenne súlya. 3-4 millió, egymással szoros összefogásban lévő tömeget már nem lehet megfélemlíteni, lelőni, elzavarni. A tömeg önmagában hatalom. Csak ugye mi érvényesül: "Van egy gondom, neked is van, én várok, hogy oldd meg azt helyettem. Én szenvedek és másik 3000 velem együtt, de nem akarok az lenni, aki megteszi az első lépést a megoldás felé, mert abból nekem még bajom lehet. Érdekemben állna a cselekvés, de egyedül gyenge vagyok." Na ezen kell változtatni. Azt hiszem, ez eddig csak az ősközösségekben valósult meg, vagy az indiánoknál, máshol nem nagyon, persze lehet, hogy tévedek. Sajnos a nagy populáció egyben elősegíti az egymástól való eltávolódást is. Pedig mekkora potenciál van a magyarságban, mennyi mindent adtunk már a világnak annak ellenére, hogy milyen kis ország vagyunk. Szomorú látni, ahogyan mindez elvész.
2010. ápr. 30. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!