Eü. Szolg. Járulék nem fizetés következménye?
Bevasalják. De ha nem is, amíg egészséges vagy, semmi. Ha beteg leszel, nem jár az ellátás.
Egyébként, ha azt képzeled, hogy ez a pénz félretéve elég a magánellátásra, akkor csak sajnálni tudlak. Évek múlva egy kis fogpótlásra mondjuk. Egy jó kis sérvműtétre 5-6 év múlva talán. A komolyabb ellátásokat pedig felejtsd el egyszer s mindenkorra.
Helyette próbálj a felszín alá is nézni, megérteni az egészségügy működését, költségeit, forrásait, meg a többi tényezőt.
Köszönöm a hasznos választ.
Beteg vagyok. Nem látnak el. Ez így garantált szenvedés. Igazad van, valószínűleg tényleg nem tudok elég pénzt félretenni magánellátásra, tehát ez az irány is szenvedést valószínűsít. De inkább választom a valószínű szenvedést, mint a garantált szenvedést és előbb gyűjtök ellátásra, mint kocsira vagy házra, nyaralásra stb. A felszín alá már benéztem, szörnyülködtem, gondolkoztam, nem találtam megoldást, ezért szeretném megkerülni a problémát. A "bevasalják" részéről tudsz esetleg többet mondani? Abból indulok ki, hogy egyes ismerőseim évek óta nem fizetik, probléma nélkül. Ha nem fizetném és jönnének bevasalni, nem lenne mit, hiszen nincsen semmi vagyonom. Behajthatatlan tétel maradok a rendszerben? Kényszerközmunkára ítélnek? Börtönbe zárnak? Ha van itt valaki, akin már hajtottak be eü.szolg. járulékot (akár sikeresen, akár sikertelenül), annak kíváncsi lennék a történetére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!