Tetszett nektek az LMP kijelentése a DK-val szemben?
Schiffer: "Azt csinálják, amit az ÁVH-s szellemi elődeik az ötvenes években!"
Nekem nagyon. :-D Az LMP sokkal hitelesebb, mint a DK-gyurcsány valaha is lesz. Szerintem feri visszahúzó erő a baloldalon. Szavazatelvonó.
Hát,nevetni lehetett rajta:D
Egyébként igazad van,Gyurcsány eltűnhetne már a politikából,mert lejáratja az egész baloldalt.
Az ellenzék ostoba. Összefogás helyett széthúznak, és orbán kezére játsszák az országot.
Az viszont tény hogy gyurcsány hiteltelen figura.
Az ilyen hangzatos dumák látszattevékenységek. Nincs tényleges hatása semmire (max az egymás közti viszony tovább rombolására), viszont úgy néz ki, mintha csinálnának valamit. Az átlag ember jót rötyög, hogy "höhö jó beszót nekije haha!" viszont az ország nem jutott előre. Nem haladt előre abban, hogy leváltsa a fideszt.
Sztem meg a schiffer a rendszerváltás óta az egyik legkártékonyabb politikus volt. jó, h visszavonult.
"szellemi elődeik". mi köze Gyurcsánynak az ávh-hoz? Akkor ilyen alapon a fidesz meg a zsidók dávid-csillagának viselését előíró kormány utóda.
sztem az lmp a szavazatelvonó, és nincs rá indok, miért mentek bele az alkotmánybírák megválasztásába.
Amióta Széll Bernadett beült Tusványoson Kósa mellé, azóta nekem az LMP nem számít ellenzéki pártnak...pláne hitelesnek nem.
Nem hiába lépett ki onnan Schiffer!
"Amíg abból áll az ellenzék, hogy Orbán Viktor mondjon le és semmi érdemit nem képesek mondani."
2009-2010-ben is annyiból állt a fidesz kampány, hogy "Gyurcsány takarodj!" . Na és? Nem újkeletű a dolog.
"Az lmpsek a fidesz csicskái a fodorral együtt."
Az LMP-t értem, de a Fodor miért? Komolyan kérdezem, nem kekeckedek!
#8 "2009-2010-ben is annyiból állt a fidesz kampány, hogy "Gyurcsány takarodj!""
Nem is kellett több... Gyurcsány és Bajnai tökéletesen kampányolt a Fidesz mellett, olyan politikát folytattak...
Mennyi is lett az eredmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!