Akik most a Fideszt szidjátok! Miért felejtettétek el, hogy az MSZP alatt milyen rossz volt az életünk?
Azért mert az "elmultnyócév" első felében még gyerek voltam szóval nem ezzel foglalkoztam, a másik felében meg jött a válság aminek semmi köze nem volt az MSZP-hez.
Én azt tudom, hogy most rossz, és ezen lehetne javítani, csak a sok korrupt ***** 'deszes nem hajlandó lemondani az X-edik összelopott milliárdjáról.
Lörinc, kérlek ne hergeld a népet. Mondtam hogy te háttér ember vagy.
, Vitya.
Kedves fidesz szavazó.
Az MSZP alatt rossz volt. Utáltam, azt hittem rosszabb már nem lehet. 2010-ben a fideszre szavaztam. Ők bebizonyították, hogy tévedtem. Most rosszabbul élek, mint 2010-ben, amikor rájuk szavaztam. Hogy ennek köze van ahhoz, hogy nem vállalkozó vagyok ( nincs tőkém indítani ), hogy nincs fideszes rokon / ismerős, nem tudom. Minden esetre már 2014-ben nem rájuk szavaztam, sőt ( most már szégyellem magam miatta, de ) el se mentem szavazni. Most eljutottam arra a szintre, hogy bármi, csak ne a fidesz legyen. Igen, még az MSZP is jobb volt. De azért nem fogok az MSZP-re szavazni. Ha indul az MKKP, egy szavazójuk biztos lesz...
"Ha kritizálom a Fideszt automatikusan MSZP pártivá válok?"
Nem csak az...
Hanem azt mondanák, hogy "migránspátyolgató, terroristapárti ballibsi" vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!