Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2018-ban melyik párt váltja...

2018-ban melyik párt váltja le a Fideszt legnagyobb eséllyel?

Figyelt kérdés
2016. nov. 20. 23:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ha a baloldali ellenzékiek összefognának és nem cirkuszolnának, talán a Demokratikus Koalíció...

Bár sajnos viccesen alacsony a támogatottsági rátájuk, de modnom, ha összefognának és koalícióra lépnek, akkor a DK válthatná le Viktorékat.

De ennek vajmi kevés az esélye sajnos :/

2016. nov. 21. 08:33
 12/18 anonim ***** válasza:

Nemzeti radikális szavazó van vagy 5 % legalább. Ennyi volt a MIÉP támogatottsága annak idején.

Ha a Jobbik politikusai csak túl közel mennek az ún. baloldali pártok vezetőihez, remélem Vona tudja, hogy ezek a Fideszre fognak szavazni.

Egy igazi Jobbikos NEM szavaz Jobbik - baloldal összefogásra soha.

2016. nov. 21. 08:36
 13/18 anonim ***** válasza:
6%
Jobbik vagy senki, de leginkább senki.
2016. nov. 21. 09:37
 14/18 A kérdező kommentje:

"Ha a Jobbik politikusai csak túl közel mennek az ún. baloldali pártok vezetőihez, remélem Vona tudja, hogy ezek a Fideszre fognak szavazni."

A radikálisok már amúgysem fognak a Vona féle Jobbikra szavazni! Ha Vona eltak.arodik, esetleg újból a Jobbikra fogok szavazni, addig meg találok mást. Azt még nem tudom kit, de libsi simicska vonára nem fogok!

2016. nov. 21. 09:56
 15/18 A kérdező kommentje:
"Egy igazi Jobbikos NEM szavaz a Vona féle ATVceleb Jobbikra soha."
2016. nov. 21. 09:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Csak valami koalíció féle válthatja le, de az viszont biztosan, mármint ha összeáll valami.
2016. nov. 21. 12:36
 17/18 partizana ***** válasza:
73%

"Azt még nem tudom kit, de libsi simicska vonára nem fogok!"

Igazából tipikus példája vagy annak, miért tud nyerni a Fidesz.

2016. nov. 21. 13:45
 18/18 anonim ***** válasza:

A Fidesznek nagyon jó reklámja van a sok felesleges kényelmi és hobbi dolog ellenére mint a stadionépítések, és annak ellenére hogy az egészségügy, és az oktatás még mindig romokban van. A kerítésépítéssel meg tudta nyerni a népet, akárcsak a szavazással. Persze nem mindenkit, de a szavazóképes embereket, akik el szoktak menni szavazni azokat mindenképp. Viszont az országban igen nagy százalékban nem mentek el és szerintem ezután sem akarnak majd.

Az MSZP, meg Összefogás, vagy nem tudom milyen pártok ezek, nevezzük csak Gyurcsány pártnak, akármilyen néven is van reklámozva nem lesz ütőképes párt, mert már bizonyította hogy nem képes országot kormányozni. Láttuk mi volt abban a bizonyos 8 évben amikor kiabáltak az emberek a Parlament előtt hogy "Mondjon le!" Ráadásul meg minden agyon volt kordonozva, elég durva volt. Kordon kordon hátán, ebből adódóan én nem akarok se összefogást, se mszpt, se semmi ilyen pártot.

Viszont kíváncsi lennék mi lenne egy Jobbik féle párttal, jobb lenne, vagy rosszabb.

2016. nov. 21. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!