Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán leváltásának reálisan...

Orbán leváltásának reálisan 2018-ban,2022-ben vagy 2026-ban van inkább esélye?

Figyelt kérdés
Én 2022-nél előbb nem látom jelenleg értékelhető alternatíva hiányában

2016. nov. 20. 09:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

9-es!

Alapjaiban egyetértek azzal amit gondolsz, a baj ott kezdődik, hogy az ellenzék között nincs összetartás, összefogás.

Hiába lenne kismillió új, kezdetkor kisebb párt, amennyiben nem fognak össze, ha nincs közöttük egyetértés, akkor totál mindegy, hogy léteznek-e, vagy nem.

Csakhogy ahány párt, annyifelé húznak, nem az összefogásban keresik az erőt, hanem egymás letiprásában!! Ezért nem fognak tudni elegendő szavazatot összeszedni ahhoz, hogy azt az 1-2 nagyot, erőset el tudják távolítani. Amíg csak a széthúzás megy a többi között, addig: oszd meg és uralkodj! alapon röhög a markába, és játssza a kisded játékait.

2016. nov. 20. 15:03
 12/20 anonim ***** válasza:
2018-ban szerintem, esélytelen. Viszont, hogy utána mi lesz, az meg végképp megjósolhatatlan.
2016. nov. 20. 15:33
 13/20 anonim ***** válasza:
2017-ben meglátod...
2016. nov. 20. 19:51
 14/20 anonim ***** válasza:
már úgy értem hogy nem akkor fogod meglátni, hanem akkor lesz leváltva, majd meglátod...
2016. nov. 20. 19:52
 15/20 A kérdező kommentje:
már úgy érted, hogy id.óta vagy..köszönjük emese, leülhetsz.
2016. nov. 20. 20:32
 16/20 anonim ***** válasza:
37%

Tessék mondani, ha egyetértek azzal, amit gondolni "tetszik", hogy 2022-nél előbb nem lesz változás, "alternatíva hiányában", akkor nem leszünk, idióták???

Mert már ahogy olvasom, szinte mindenki idióta, aki nem ért veled egyet!! Lehet, hogy esetleg az az idióta gondolat, amit te írsz???

2016. nov. 21. 08:25
 17/20 A kérdező kommentje:
16. Ennek semmi köze ahhoz. Rajtad kívül már sokan sokféle időpontot írtak, 2018-at is. És már jóval előtte leírtam, hogy a hozzáállásoddal van problémám. Szavazzunk valami ellen. Hiába magyarázkodsz utólag. 2017-ben meg nem lesz szavazás, sem orbán leváltás. 2018-ban lesznek kiírva a választások, nem kell ehhez nagy észlénynek lenni. örülök, amikor ennyire fogyatékosok bírnak hozzászólni a kérdésekhez. A többieknek köszönöm a választ, viszont a másik 2 szerintem egybites gondolkodású észlény mondandója nem érdekel. Kár erőlködni.
2016. nov. 21. 11:31
 18/20 A kérdező kommentje:
És igen, itt a 13-14 és 16. válaszadóra gondolok. A többiek már eleve a kérdésre válaszoltak. ti ketten eleve nem. Nem is értem, mit vártok cserébe. Pedig nagyon egyszerűen volt feltéve a kérdés. Nem az alternatívák hiányáról szólt, hanem egy egyszerű esélylatolgatásról és nem egy fantaszta 2017-es kormányváltásról. Jónapot
2016. nov. 21. 11:34
 19/20 anonim ***** válasza:
Forradalomról hallottál már meg inkább engedetlenségi mozgalomról. Ha csak egy hónap sz rik mindenki dolgozni akkor sem fog elmenni a mocsok anyjába??
2016. nov. 21. 13:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Választás meg demokráciában van nem pedig itt...
2016. nov. 21. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!