Miért tarják olcsóbbna a balosok a 4,1%os IMF hitelt, a 2,4%os magyar államkötvénynél?
11-es vagyok.
Kérdező
Értelmesen megválaszoltam a kérdésed, erre ta benyögsz egy ilyet:
"görögország nem előtörlesztett
nem mutatta, hogy a gazdasága annyira talpra állt, hogy nincs szüksége az IMF-re
vajon miért?
bár görögök lennénk :("
Mi köze van a görögöknek ahhoz, hogy mi magasabb kamattal refinanszíroztuk az IMF hitelt?
Az égvilágon semmi.
A Fidesz szabadságharcolt a "gonosz IMF" ellen, aminek az lett az eredménye, hogy magasabb kamatot kellett fizetnünk.
Tök jó nem?
Én megpróbáltalak komolyan venni de ennek most vége.
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Vagy egy fideszbérenc bérkommentelő vagy....... vagy pedig egy teljesen agymosott fideszzombi.
Esetleg troll.
"aminek az lett az eredménye, hogy magasabb kamatot kellett fizetnünk. "
2,4>4,1
hát én feladom...
ennek amúgy semmi köze a fideszhez, ezek csak számok
de úgytűnik fideszlovernek kell lenni hogy valaki belásson egy relációt amit egy általános 1. osztályos is belát
a befektetők (államkötvény vásárlók) sem kormányokban gondolkodnak, hanem fizetőképességben
aki IMF hitelt kénytelen tartani, az a nemzetközi porondon nem számít fizetőképesnek
ennyi...
Én is feladnám, mert egy hitelt kiváltani egy másikkal, az nem igazán a hitel visszafizetése.
Most sincs kifizetve, mert idén visszaadtuk a pénzt a kötvényeseknek.
Tartozunk most is csak máshova.
már le lett írva csomószor hogy amikor ki lett váltva az IMF hitel 8-9% körüli kamatozású államkötvénnyel történt. Ez a 2,1% mai adat pár napja ennyi. Hiába fröcsögöd ide attól még teljesen irreleváns amúgy tedd mellé azt is hogy a mostani besorolásunkkal meg mondjuk egy normális kormánnyal milyen kamatra adna az IMF hitelt. Ők abból êlnek hogy olcsóbbak mint a kötvényezés.
# 23/27 Időpont ma 19:13
Ezt a két számot már előhúztad párszor a hátsódból, de támaszd már alá valamivel. Tessék:
0,9>4868. HÁH! Hülye fideszesek rosszabbak vagyunk mint egész skandinávia! Hogy mik ezek a számok és honnan jöttek, találjátok ki!
akkor mond meg te mennyi :)... én utánanéztem
meg nem anyám tart el, amíg a pörköltszaftos trikómban gyűlölöm orbánt, hogy a rendszere miatt ilyen szar az életem, szóval kicsit régebb óta tudom mi folyik a kötvénypiacon, elég régóta van, hogy 3% az már egy jó kamat, és 4,1-et te már nagyon hosszú ideje nem kapsz :)
amikor 10%-ot kínáltak az tudod hogy ment? :) az első negyedévben 10% aztán majd meglátjuk
a pénzt meg megkapod 2018ban
# 29/30 Időpont ma 21:32
Én utánanéztem a te hazugságodnak - mint mindig -, de várnám azért, hogy nem - a tőled megszokott - görény hazudozásaiddal próbálj propagálni a nyaltjaid mellett, de hát erre várhatok. :-)
"elég régóta van, hogy 3% az már egy jó kamat, és 4,1-et te már nagyon hosszú ideje nem kapsz :)"
2012-es adat releváns, nem "elég régóta így van", és nem bemondásra. Nem póker ez, hogy majd elhiszem neked. :-D
nohát akkor állj elő a mindent eldöntő bizonyítékokkal :)
vagy nem vagy tán "görény hazugozó" pörköltszaftos koma :)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!