A kormány miért nem indít programokat, hogy az emberek igényesebbek legyenek?
Nem törvényekre gondolok, hanem igényességet népszerűsítő programok.Erre pályázhatnának cégek.
Budapesten és vidéken egyaránt elődordul.
Olyanokra gondolok:
-Szőrös hónalj, férfiaknál is ronda, de nőknél aztán tényleg.Nem az őskorban élünk, tessék azt a hónaljkutyát elaltatni.
-Aztán, a szagok.Sokan nem fürdenek naponta és nem mossák eleget a ruháikat.
-Az öltözködés a falvakban olyan, mintha megállt volna az idő a 90-es évek elején.
Ezen lehetne segíteni úgy, hogyha létrehoznák választható Cafeteriának a fashion kártyát vagy divat kártyát.
Nyugat-Európában, a falvakban is igényesen öltöznek,nem 20 éves 5x összevart,kifakult ruhákban járnak.
pár napja beírtam, hogy szerintem nem a morning show megszűnése a probléma, hanem hogy sebestyén balázs kultúrpuztítására igény van ebben az országban
0% ért...
ennyit erről
# 11/11 Időpont ma 16:07
Mert annyit ér a válaszod. A kormányinfó meg a habonyművek nagyobb pusztulást okoz, mégsem rinyálsz a betiltásukért.
"Mert annyit ér a válaszod. A kormányinfó meg a habonyművek nagyobb pusztulást okoz, mégsem rinyálsz a betiltásukért.
"
sajnos nem vagyok habzószájú fideszgyűlölő, hogy minden kérdésre habonymvezzek meg orbánozzak
# 14/14 Időpont ma 16:20
De a habzószájú stimmel ;-) Már csak abból is látszik, hogy fel se fogtad mi okozza a Morning Show körül a problémát, mert nem a megszűnése.
hanem, hogy 7 évente újra kiírják a frekvenciára szóló tendert
és ha ugyan az nyeri azon sivalkodtok, ha meg nem ugyan az akkor azon...
# 16/16 Időpont ma 16:35
Mondtam én, hogy nem tudod :-) Ahogy - jó birka szokás szerint - a véleményem sem tudod, mégis máris T/2-ben beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!