Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány miért nem indít...

A kormány miért nem indít programokat, hogy az emberek igényesebbek legyenek?

Figyelt kérdés

Nem törvényekre gondolok, hanem igényességet népszerűsítő programok.Erre pályázhatnának cégek.

Budapesten és vidéken egyaránt elődordul.

Olyanokra gondolok:

-Szőrös hónalj, férfiaknál is ronda, de nőknél aztán tényleg.Nem az őskorban élünk, tessék azt a hónaljkutyát elaltatni.

-Aztán, a szagok.Sokan nem fürdenek naponta és nem mossák eleget a ruháikat.

-Az öltözködés a falvakban olyan, mintha megállt volna az idő a 90-es évek elején.

Ezen lehetne segíteni úgy, hogyha létrehoznák választható Cafeteriának a fashion kártyát vagy divat kártyát.

Nyugat-Európában, a falvakban is igényesen öltöznek,nem 20 éves 5x összevart,kifakult ruhákban járnak.

2016. nov. 18. 13:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
10%

pár napja beírtam, hogy szerintem nem a morning show megszűnése a probléma, hanem hogy sebestyén balázs kultúrpuztítására igény van ebben az országban

0% ért...

ennyit erről

2016. nov. 18. 16:07
 12/26 anonim ***** válasza:
81%

# 11/11 Időpont ma 16:07

Mert annyit ér a válaszod. A kormányinfó meg a habonyművek nagyobb pusztulást okoz, mégsem rinyálsz a betiltásukért.

2016. nov. 18. 16:12
 13/26 anonim ***** válasza:
Kérdező, első lépés megismerni a valóságot. Kérdezni utána érdemes, ha valamit nem értünk.
2016. nov. 18. 16:18
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

"Mert annyit ér a válaszod. A kormányinfó meg a habonyművek nagyobb pusztulást okoz, mégsem rinyálsz a betiltásukért.

"

sajnos nem vagyok habzószájú fideszgyűlölő, hogy minden kérdésre habonymvezzek meg orbánozzak

2016. nov. 18. 16:20
 15/26 anonim ***** válasza:
77%

# 14/14 Időpont ma 16:20

De a habzószájú stimmel ;-) Már csak abból is látszik, hogy fel se fogtad mi okozza a Morning Show körül a problémát, mert nem a megszűnése.

2016. nov. 18. 16:27
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

hanem, hogy 7 évente újra kiírják a frekvenciára szóló tendert

és ha ugyan az nyeri azon sivalkodtok, ha meg nem ugyan az akkor azon...

2016. nov. 18. 16:35
 17/26 anonim ***** válasza:
Jöhetne Nemzeti hónaljszőrvágó gép forgalmazás.
2016. nov. 18. 16:56
 18/26 anonim ***** válasza:

# 16/16 Időpont ma 16:35

Mondtam én, hogy nem tudod :-) Ahogy - jó birka szokás szerint - a véleményem sem tudod, mégis máris T/2-ben beszélsz.

2016. nov. 18. 17:14
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
ugyan már... a sivalkodó mintapéldánya vagy
2016. nov. 18. 17:21
 20/26 anonim ***** válasza:
Talán a fiatalabb nemzedékek igényesebbek, mint a 40 felettiek. A jó ízlés meg olyan dolog, hogy nagyon gazdag embereknek sem sajátja olykor. Nincs mindenkinek mindenre igénye. Szerintem az ötleted amúgy jó. Itt a berögzült szokásokon, gyermekkoron is múlik a dolog. Ha a munkahelyek jobban figyelnének, lenne esély a változásra.
2016. dec. 4. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!