Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon miért ilyen...

Magyarországon miért ilyen magas az idegenellenesség?

Figyelt kérdés

[link]

A felmérés érdekes eredményeket hozott. Legelutasítottabbak az arabok, pedig Magyarországon alig vannak, és ami még érdekes hogy nem is a jobbik szavazók a légelutasítóbbak hanem a fideszesek.

2016. nov. 17. 11:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
49%

Azt a rohadt. Mindenki aki csak a kérdésre kommentelt nézze meg a cikket. Különösen azt a diagramot, hogy a magyarok hány százaléka fogadná el, hogy a szomszédjába költözzenek különböző emberek. Oké oké, nem szereti senki az arabokat meg a cigányokat, ez érthető. De nézzétek meg a többi kategóriát.

50% fogadná csak el, hogy a szomszédjába költözzön egy amerikai? ????? Hogy mi?

????

??????????

???

45% fogadná csak el, hogy mellé költözzön egy meleg? Wat????? A válaszolók negyede még egy erdélyi magyart se fogadna el, hogy mellé költözzön. Még az arabok elutasítottságát meg is értem. De ki az az állat, aki elutasítaná, hogy mellé költözzön valaki Amerikából, sőt Erdélyből???

Nagyon gázok ezek az adatok. Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy itt milyen durván a múltban élnek egyesek. És ha megnézzük a terület szerinti lebontását, azért még Budapesten se olyan jó a helyzet. Itt is csak 62% fogadna el szomszédnak egy meleget. Hát ez mi? A párt szerinti lebontásból pedig az látszik, hogy az itthon szélsőliberálisnak kikiáltott MSZP és DK szavazói is csak egy kicsit teljesítenek jobban. A nagy melegimádó (állítólag) DK szavazói és a szélsőjobbos jobbikosok között egyetlen százalékpont a különbség a melegek esetén. WOW.

2016. nov. 17. 13:54
 12/22 A kérdező kommentje:

"De ki az az állat, aki elutasítaná, hogy mellé költözzön valaki Amerikából, sőt Erdélyből???

Nagyon gázok ezek az adatok. Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy itt milyen durván a múltban élnek egyesek."

Ha megnézed a 44%-os válaszát nincs min meglepődni. Szerintem ezek még önmagukat is gyűlölik.

2016. nov. 17. 14:45
 13/22 anonim ***** válasza:
41%

Magyar emberek többsége annyira primitív,begyepesedettek,agyilag vissza van fejlődve.

Azt mondaná fidesz: mindennap kenjétek össze arcotokat kutyaürülékkel mert gonosz terrorista mingráncs félelmében elmenekül tőled. Akkor magyarok többsége mindennap szétkenné arcát kutyaürülékkel. :+)

2016. nov. 17. 14:53
 14/22 anonim ***** válasza:

Amúgy még szerencse, hogy ilyen elutasító a többség.

El se merem képzelni, hogy mi lenne itt, ha többségben lennének a wilkommenszes hülyegyerekek.

Hála Istennek csak hangos kisebbség vagytok. :)

Sőt elnézve a globális jobbra tolódást, és az emberek radikalizálódását, talán még ennyi se lesztek.

Lehet ezen nyivákolni gyakorin meg fészbukon, de lassan bele kéne törődni. ;)

2016. nov. 17. 15:30
 15/22 anonim ***** válasza:
#13: Ha az életem múlna rajta, még cifrább dolgokkal is bekenném. Szovjet fogságban, a katonák levizelték a kezüket, hogy úgy melegítsék fel például.
2016. nov. 17. 15:33
 16/22 A kérdező kommentje:

"Amúgy még szerencse, hogy ilyen elutasító a többség."

Erre felé lehet, ezért is van lemaradva Kelet-Európa, szóval ne sírj ha közmunkás fizetésből nem tudsz megélni. Nyugaton már felfogták hogy a gyűlölködés nem vezet sehova. Németek franciák és angolok utálták egymás, mégis félretették ezt és inkább együttműködnek.

2016. nov. 17. 16:29
 17/22 anonim ***** válasza:

Az megvan, hogy ha összesítjük a pártonkénti eredményeket a Jobbik szavazói a legelfogadóbbak?? :D De max. 2. legelfogadóbbak, míg a DK......

Egyébként én sem értem, hogy miért olyan tragédia ez?

2016. nov. 17. 23:22
 18/22 anonim ***** válasza:
Mert nem hülyék.
2016. nov. 18. 06:19
 19/22 anonim ***** válasza:

Elolvastam a válaszokat.

Amig még vannak olyan házak Mo-on, amiken még ottvannak a II.vh-s belövések nyomai, mert még nem volt rá keret rendbehozni, addig nem csodálkozhatunk, hogy mindenben a lehető legrosszabbra számítunk kimenetel tekintetében.

Persze, hogy amerikai-meleg-akármilyen más szomszédban is megkapnánk a szörnyűt. Mondjuk a székely nem értem én sem, miért lenne probléma, meg kéne azokat, akik azt mondták. Lehet, hogy logikus indokuk van rá.

És Mo-on a szomszéd nem változik gyakran, ottmarad még a gyereke is, azt ne felejtsük el.

2016. nov. 25. 17:25
 20/22 anonim ***** válasza:

A közvélemény kutatások nem adják a teljes, korrekt képet.

Ami itt fontos és jellemző az a tendencia, és ez nem biztató.

A Jobbikosok "elfogadó készsége" csak álca és sumákolás, láttuk már, hogy milyen erőszak lappang bennük és csak az alkalomra várnak, hogy végre kimondhassák büntetlenül a szerintük is aljas véleményüket. Nix bocsánat.

AZ a magyar mondás, hogy "Magyarországon nincs antiszemitizmus, de nagy az igény rá" mindent elárul az itteni lélekről. Mert saját magába senki sem néz, mert minek hiszen én tökéletes vagyok, de más ..? AZ más, tehát takarodjék mellőlem.

Persze ha a gyóntatófülkénél sorban állnak a feloldozásért - és meg is kapják - akkor ez a megoldás= lehet gyűlölködni, majd megbocsátanak. És máris megint tisztességes magyar ember vagyok.

2017. márc. 1. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!