Orbán Viktor megfelelő ember az ország élére?
"Magyarország egy szabad ország", akkor miért NEM szabad véleményt nyilvánítani?"
Nem szabad? 0-24 itt fröcsögsz, hogy jujj diktatúra meg fidesz. Akkor hol nem szabad?
"Nem szabad? 0-24 itt fröcsögsz, hogy jujj diktatúra meg fidesz. Akkor hol nem szabad?"
Nem érdemes veled vitatkozni, ha a földbe dugod a fejed!
Nem szabad ez az ország, mert a Fidesz kormány mindent megakadályoz, megtilt, főleg a civilek tüntetését, akik ki akarják nyilvánítani véleményüket a kormányról!
Nyilvános, állami ünnepi megemlékezésekre nem engednek be csak úgy senkit, főleg ha nem Fidesz szimpatizáns vagy, hanem KARSZALAGGAL!!!
Ott van például az Október 23.-i megemlékezés...
Juhász Péter karján is ott volt a karszalag, mégsem engedték be!
Normális ország az, amikor elvakult Fidesz-birkák bántalmaznak embereket?
Tudod, mi ez?
A Fidesz KŐKEMÉNY AGYMOSÁSÁNAK, GYŰLÖLETBESZÉDÉNEK eredménye!
Én még soha semmiben nem voltam akadályozva a jelenlegi kormány miatt. És elárulom, hogy MIÉPES vagyok, nem Fideszes.
Amúgy meg az nem is baj, hogy akadályozzák a libsi tüntit. Akadályozzák csak.
Orbán Viktor a legjobb politikus!
Ő egy igaz MAGYAR hazafi !
Ő megvédte az országot ellenségektől.
Meg szüntette szegénységet az országban.
"MIÉPES vagyok"
JJJJJaaaaaaaaa, hát méé nem így kezdted?? XD
Le se állt volna veled senki vitatkozni....
Eddig ott tartunk, hogy én keressek orvost, neg homokba dugom a fejem, meg nem lehet velem vitázni... Ittvan:
"Pumukli tanár úr, Galló Piroska meg a 'kockárdás' selejtek mit leműveltek nemrég.... Akadályozva volt? A ligetvédős narkós hippibuli akadályozva volt? A netadó tünti akadályozva volt? A pancserfüttyögés akadályozva volt?"
Melyik tünti volt akadályozva ezek közül? Válaszoljatok, ha már hírdetitek itt a fene nagy diktatúrát.
32# minek után a fogalmakkal , józansággal gondod van mi a meglepő azon hogy nem tartalak én speciel érdemesnek arra hogy kifejtsem legalább 3 oldalba férő véleményemet a jelenlegi helyzetrőL?
azt nem tudom hogy más neki fog e de én nem.
"Inkább TE tanulj történelmet. Tekintsd át gyorsan, hogy eddig csak pusztulást hozott ez a te csodálatos szabadelvűséged."
Mit tanuljak?
Te is olyan történelemhamisítóvá válsz, mint Schmidt Mariskáék!
Aki a szabadelvűség ellen van, az a MAGYAR SZABADSÁG ELLEN VAN!!!
Nem a az, de más sincs egyelőre megfelelő a dologra.
Gyrucsány freca meg hát..... Inkább a cirkuszba illett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!