"2006-ban is jobb volt a helyzett mint a mostani :D" Mire gondolhatott a költő?
"Köszönöm a megtiszteltetést, de akkor ha lennél szíves valami értelmes kerek magyar mondatot megfogalmazni!
"
Persze. Megkérdezted ki az a költő akinek ez tíz év elteltével is annyira tetszik. Világosan vázoltam.
# 14/21 Időpont ma 17:21
Mert az internet adós tüntetésen nem gyújtogattak magán meg köztulajdont. De ezzel biztos nincs összefüggésben a kettő.
# 21
"Világosan vázoltam."
Ha neked ez a világos, akkor sajnállak. Odacsesztél egy négy tagmondatból álló összetett mondatot, ahol a tagmondatok között nincs tartalmi összefüggés, emellett nem világos, hogy ki a mondatod alanya, állítmánya pedig egyáltalán nincs is.
Mondanám, hogy elemezd csak le nyelvtanilag, de szerintem fogalmad nincs arról, hogy mi az a nyelvtani mondatelemzés. (Tudod, amit alsó tagozatban tanítanak.)
"Az sincs rendben ha kapsz a viperából, de rajtad is múlott. "
ha az internetadón rongálókat megkínálták volna viperával akkor is fitty fittyeznél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!