A jobbik lassan elveszti a maradék szavazóit is?
Én magam is jobbikos voltam sokáig, de az utóbbi időben elkövetett húzásaik után eldöntöttem, hogy többet nem szavazok a jobbikra, inkább majd a Fideszre.
#3! ", hanem egy Trump kaliberű vezetű." Te mit tudsz Trump kaliberéröl? Szerintem a magyarok számára egy semmiböl elökerült figura. A "kalibere" csak késöbb derül ki.
Az elvadult jobbikosok tényleg csalodottak de a fityeszböl kiábrándultak egyre többen csdatlakoznak. Szoval no para!!!
# 9 Üdvözlöm édesanyád.
# 10 Igen? Legalább valami kamu statisztikát linkelhettél volna a 444-ről erre vonatkozóan, állításod alátámasztására, ha már ekkora baromságot írsz.
"te is hasznos tagja leszel a birka társadalomnak."
Érdekes, ha a nem-Fideszesek (nevezzük így, mert a balliberális nem tetszik nektek, mert az már hú de ciki jelző) nem tudnak érvet felhozni, akkor már jön a személyeskedés.
Gratulálok nektek :D
Azok után, amit tettek, remélem igen. Vona annyit dicsekedett azzal, hogy ők mennyire felül emelkednek a pártpolitikán.
Aha, ja. Pont annyira, hogy képes ilyesmivel zsarolni.
Lehet tökösködni, de nem ilyen ügyekben.
A népszavazást elsz**ták. A vona7-ben, amit pár tízezer ember nézett (vagy annyi sem?), meg az ATV-ben meg a Hírtv-ben adott interjúban biztos szépen elmondta, hogy nemmel kell szavazni - vagy tán még ezt sem(?) nem emlékszem rá biztosan, hogy ki mondta volna nyíltan -, de az igazi buzdítás elmaradt. Nem véletlen, hogy a jobbikos településeken alacsonyabb volt a részvétel mint a fideszeseken.
Most elsz**ták az alaptörvény-módosítást is.
Ha Orbánék a kötvény-mutyival halálrakeresik magukat, akkor inkább ne legyen meg ez a kártya a kezükben Brüsszellel szemben.
Az én szememben meghaltak.
"Érdekes, ha a nem-Fideszesek (nevezzük így, mert a balliberális nem tetszik nektek, mert az már hú de ciki jelző) nem tudnak érvet felhozni, akkor már jön a személyeskedés.
Gratulálok nektek :D"
Hát elég érdekes egy jobboldali konzervatív jó eséllyel majd a Jobbikra voksoló embert balliberálisnak beskatulyázni, mindazonáltal aki ennyi böszmesség és
"mint egyszerű báb/birka."
Jajó, folytasd a személyeskedést, megkérlek rá... :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!