beleolvastam a linkbe a masodikba amit kuldtel hat oszinten szolva engem nem erdekelnek az ilyen mely es cirkalmas gondolatok azon kivul Weores stilusa egyaltalan nem tetszik.Kicsit egyebkent is idejet mult dolgokat boncolgat az emberek mar regen mashol tartanak.
2016. nov. 16. 08:57
32/35 anonim válasza:
" aztan ha mar olyan tiszta lesz az orszagotok mint ez akkor lehet a melyebb kerdesekkel is foglalkozni. nekem ez fontosabb mint az hogy azon elmelkedjek miert is vagyok a foldon."
Rendben van, szedd a szemetet és szidd a magyarokat.
Ez is egy életprogram, ha szar is.
Téma lezárva. Ne válaszolj, mert törlöm a kérdést.
Minden jót kívánok!
2016. nov. 16. 13:48
33/35 anonim válasza:
Nem tudod torolni a kerdest, ennyit tudhatnal mar magadtol is ha itt vagy ezen a portalon. a topicokat nem a feltevo kerdezok torlik hanem az adminek. Csak szolok;-)))))
have a nice day!
2016. nov. 17. 06:42
34/35 anonim válasza:
Ps. nem szidom csak tenyeket kozoltem. a mely metafizika csak azutan kovetkezhet ha az emberek a hetkoznapi elet hetkoznapi problemait megoldottak. Mint pl. az egeszsegugy a mocskos es lepattant korhazakkal meg bunko szemelyzettel, a kutyaszaros varosok, a keregeto ciganyok es akkor itt abba is hagynam a felsorolast. mert nekunk ez mar itt megoldott kerdes talan azert mert az emberek nem lopjak el az adot es van mibol ezt is megcsinalni. ugyhogy mar raerunk a metafizikai melyebb kerdesekkel is foglalkozni. Mi lesz mikor torlod mar a kerdest? vagy megse megy olyan nagy hirtelenseggel. udv neked;-)))
2016. nov. 17. 06:46
35/35 anonim válasza:
az én listámból törlöm a kérdést, te baromállattya!
még nem tettem meg - bánom is, mert el is olvastam az agyatlanságaid - úgy írsz az országodról, mintha te tetted volna szép rendbe Ausztráliát és én szemetelném, pusztítanám Magyarországot. Rossz hírem van:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!