Ki szavaz 2018-ban a Jobbikra?
Figyelt kérdés
Egy kis közvélemény kutatás céljából.
Van aki a Fideszre vagy más pártra szavaz?
Irja meg miért!
2016. nov. 7. 19:42
21/40 anonim válasza:
Én és a családbol mindenki a jobbikra
22/40 anonim válasza:
"Én és a családbol mindenki a jobbikra"
Nem fogsz, most derült ki, hogy sikeresen megfúrta a Jobbik az alkotmánymódosítást. Így nem vagyunk védve a betelepítések ellen. A pártotok átvert titeket. :(
23/40 anonim válasza:
24/40 anonim válasza:
Parancsolj. A Jobbik egyetért az alaptörvény-módosítással, viszont csak akkor szavaz a módosításra, ha törlik a letelepedési kötvényeket.
26/40 anonim válasza:
Én biztos, hogy rájuk szavazok!
27/40 anonim válasza:
22-es! Nem vert át senkit... A jobbik már hetekkel ezelőtt mondta, hogy ha a fidesz nem szünteti meg a letelepedési kötvényt, akkor nem szavazzák meg az alkotmánymódosítást. Itt csakis a fideszt lehet okolni a pénzéhes bandájával együtt. Meg én nem úgy ismerem a jobbikot, mint aki hazudik a választóinak!
29/40 Pro Patria válasza:
"Parancsolj Pro Patria"
- A legbeszédesebb kép a rendszerváltásból, amit szeretek szemléltetésként linkelni, vagy hivatkozni rá.
Az vágta át nagy mosollyal a vasfüggönyt, mint redszerváltó, aki az '50-es évek végén embereket gyilkolt karhatalmistaként, és ezzel a kerítés humán elemeként maga szerepelt.
30/40 anonim válasza:
Már csak az idióták szavaznak az ilyen képmutató és napraforgó, szavazóikat átverő pártokra, mint Fidesz, Jobbik, MSZP, Dk és a baloldal melléktermékei. Értelmes ember nem lát hiteles alternatívát, akire szavazni tudna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!