Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szerepelt le ennyire a...

Miért szerepelt le ennyire a Moody's-nál Magyarország? Miért ilyen piszkosul rossz a Magyar gazdaság?

Figyelt kérdés

Baa3 besorolást kaptunk, Romániával megegyezőét, előtte Ba1 volt, még náluk is hátrébb álltunk...

Most tekintsünk el a kormánypropagandához köthető médiumoktól, akik ezt is sikernek könyvelik el. (leminősítés esetén természetesen úgysem érnek semmit sem ezek a hitelminősítők..)

Átlagjövedelmek, 1 főre jutó gdp stb. a legrosszabb a régióban, ott tartunk, hogy már Romániával meg a Balkánnal versenyzünk... :(

Miért ilyen rossz a Magyar gazdaság? Mit lehetne tenni?

2016. nov. 6. 16:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
46%

Felminősítés volt épp. Tehát most nem leszerepeltünk, hanem "fel".

[link]

Az átlagjövedelem és az 1 főre jutó GDP meg egyáltalán nem a legrosszabb a régióban.

[link]

Miért kell ilyen egyértelműen elfogultan feltenni egy kérdést? Mondjuk ez a politika kategória, nem tudom mit várhattam volna :D Objektivitás itt, hagyjuk már.

Amúgy meg akkor válaszolok a kérdésedre: mindenféle nagy hókuszpókusz nélkül megtalálható, hogy mikor kezdődtek a leminősítések. Google, megnyitod, beírod a keresőmezőbe: "moody's qualification hungary"

2007-től folyamatosan dobál fel cikkeket.

2016. nov. 6. 17:16
 12/23 anonim ***** válasza:
10%
Bocsánat, ezt kell beírni, nem amit az előbb írtam: "moody's hungary downgrade".
2016. nov. 6. 17:17
 13/23 anonim ***** válasza:
75%

Bokros? :DDDDDDD

Ő már egyszer leszerepelt, meg lehet nézni, hogy a régióhoz képest milyen növekedést tudott ő alkotni (1995-től volt hivatalban, kb. mindenki lehagyott minket a régióban)

[link]

Ő egy dilettáns, azt hitte, hogy ha szétsanyargatja a népet a megszorítócsomagjaival, akkor majd fellendülünk. Ezzel igazából pont tönkre vágta a gazdaságot, a háztartások fogyasztását, de még a születések száma is megcsappant. Ez látszott is pár éve a ponthatárokon, amikor a bokros idején született generáció felvételizett, alacsonyabbak voltak a ponthatárok. :D

2016. nov. 6. 17:20
 14/23 A kérdező kommentje:

"Felminősítés volt épp. Tehát most nem leszerepeltünk, hanem "fel". "

Origo :DDDDDDDDD

Romániával egy szintre minősítettek fel minket, végül is így is lehet ezt értelmezni. Ha nektek ez siker... Nekem szégyen.

[link]

Vess egy pillantást a térképekre, ha szerinted nem vagyunk leszakadva a régiótól. Igaz ebben még nincs benne a tegnapi "felminősítés", de képzeld oda, hogy olyan sötétbarnák vagyunk a Moody's térképén mint Románia.

"Az átlagjövedelem és az 1 főre jutó GDP meg egyáltalán nem a legrosszabb a régióban. "

Kinek alacsonyabb a visegrádi 4-ek közül?

Czech Republic 32,076

Slovakia 29,758

Poland 26,499

Hungary 26,275

Szégyen. De már Észtország és Litvánia is lehagyott minket. :D Még a figyelmedbe ajánlanám azt is, hogy Románia 2x akkora GDP növekedéseket produkált 2016 negyedéveiben, mint mi, így a végén még ők is beelőznek.

2016. nov. 6. 17:31
 15/23 anonim ***** válasza:
79%
De az általa linkelt origo-s cikkben is van egy térkép, amin látszik, hogy balkáni meg Dél-Európai országokkal vagyunk egy besorolásban.
2016. nov. 6. 17:34
 16/23 anonim ***** válasza:
89%
Csak vissza kell emlékezni a 2010 es választások utánra amikor az idióta Orbán banda azt kiabálta szét a világba hogy Magyarország csődközelei helyzetben van, szinte minden valamiravaló külföldi elemző aztmondta hogy ez nem így van, ezek után jöttek a leminősítések csőstül. Hat évre volt szükségük orbánéknak ahhoz hogy vissza küzdjék magukat a Bajnai által átadott szintre. Semmi sem drága az orbán bandának ha az ellenfelet leakarják járatni, akár Magyarországot is feláldoznák csak hogy megszabaduljanak a politikai ellenfelüktől és így bentnaradhassanak a hatalomba és tovább lophassák az adófizetők pénzét.
2016. nov. 6. 17:39
 17/23 anonim ***** válasza:
a mutyi
2016. nov. 6. 18:02
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

Csak nem megsértettem az ősmagyar önérzeted?

2016. nov. 6. 18:03
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

"Origo :DDDDDD "

Ez volt a Googel első találat. Miért, szerinted az Index, a 444, a 24.hu vagy akármi más mást tud kihámozni abból, ha felminősítenek? Ezt hogy máshogy lehet leírni?

A leírásodban meg azt hajtogatod, hogy Románia is jobb helyzetben van mint mi, erre is linkeltem naprakész adatot, miszerint nem.

Minek vergődsz még most komolyan?

2016. nov. 6. 18:30
 20/23 anonim ***** válasza:

"linkeltem naprakész adatot"

A naprakész adataidat a wikipédióból szerzed?

XDDDDDDDDDDD

xDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDD

2016. nov. 6. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!