Miért szerepelt le ennyire a Moody's-nál Magyarország? Miért ilyen piszkosul rossz a Magyar gazdaság?
Baa3 besorolást kaptunk, Romániával megegyezőét, előtte Ba1 volt, még náluk is hátrébb álltunk...
Most tekintsünk el a kormánypropagandához köthető médiumoktól, akik ezt is sikernek könyvelik el. (leminősítés esetén természetesen úgysem érnek semmit sem ezek a hitelminősítők..)
Átlagjövedelmek, 1 főre jutó gdp stb. a legrosszabb a régióban, ott tartunk, hogy már Romániával meg a Balkánnal versenyzünk... :(
Miért ilyen rossz a Magyar gazdaság? Mit lehetne tenni?
Felminősítés volt épp. Tehát most nem leszerepeltünk, hanem "fel".
Az átlagjövedelem és az 1 főre jutó GDP meg egyáltalán nem a legrosszabb a régióban.
Miért kell ilyen egyértelműen elfogultan feltenni egy kérdést? Mondjuk ez a politika kategória, nem tudom mit várhattam volna :D Objektivitás itt, hagyjuk már.
Amúgy meg akkor válaszolok a kérdésedre: mindenféle nagy hókuszpókusz nélkül megtalálható, hogy mikor kezdődtek a leminősítések. Google, megnyitod, beírod a keresőmezőbe: "moody's qualification hungary"
2007-től folyamatosan dobál fel cikkeket.
Bokros? :DDDDDDD
Ő már egyszer leszerepelt, meg lehet nézni, hogy a régióhoz képest milyen növekedést tudott ő alkotni (1995-től volt hivatalban, kb. mindenki lehagyott minket a régióban)
Ő egy dilettáns, azt hitte, hogy ha szétsanyargatja a népet a megszorítócsomagjaival, akkor majd fellendülünk. Ezzel igazából pont tönkre vágta a gazdaságot, a háztartások fogyasztását, de még a születések száma is megcsappant. Ez látszott is pár éve a ponthatárokon, amikor a bokros idején született generáció felvételizett, alacsonyabbak voltak a ponthatárok. :D
"Felminősítés volt épp. Tehát most nem leszerepeltünk, hanem "fel". "
Origo :DDDDDDDDD
Romániával egy szintre minősítettek fel minket, végül is így is lehet ezt értelmezni. Ha nektek ez siker... Nekem szégyen.
Vess egy pillantást a térképekre, ha szerinted nem vagyunk leszakadva a régiótól. Igaz ebben még nincs benne a tegnapi "felminősítés", de képzeld oda, hogy olyan sötétbarnák vagyunk a Moody's térképén mint Románia.
"Az átlagjövedelem és az 1 főre jutó GDP meg egyáltalán nem a legrosszabb a régióban. "
Kinek alacsonyabb a visegrádi 4-ek közül?
Czech Republic 32,076
Slovakia 29,758
Poland 26,499
Hungary 26,275
Szégyen. De már Észtország és Litvánia is lehagyott minket. :D Még a figyelmedbe ajánlanám azt is, hogy Románia 2x akkora GDP növekedéseket produkált 2016 negyedéveiben, mint mi, így a végén még ők is beelőznek.
Csak nem megsértettem az ősmagyar önérzeted?
"Origo :DDDDDD "
Ez volt a Googel első találat. Miért, szerinted az Index, a 444, a 24.hu vagy akármi más mást tud kihámozni abból, ha felminősítenek? Ezt hogy máshogy lehet leírni?
A leírásodban meg azt hajtogatod, hogy Románia is jobb helyzetben van mint mi, erre is linkeltem naprakész adatot, miszerint nem.
Minek vergődsz még most komolyan?
"linkeltem naprakész adatot"
A naprakész adataidat a wikipédióból szerzed?
XDDDDDDDDDDD
xDDDDDDDDDDD
XDDDDDDDDDD
XDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!