A librik miért ragaszkodnak görcsösen, erőszakosan ahhoz az állításhoz, hogy "a migránsokat ideiglenesen kell befogadni"?
Állandóan ezt hangoztatják.
De, attól még nem válik igazzá.
- A felmérések a migránsoknak csak a 10 százaléka szándékoznak visszamenni.
-Bolondok lennének feladni a több ezer eurós segélyeket, ingyen lakást, meg, hogy az olyan hazudozók, akiket a kérdésben említek kifényesítik a hátsó részüket.
-Azokat a közel-keleti országokat jobban szétbarmolták, mint Magyarországot a szőnyegbombázások után.Meddig tartana újjáépíteni?20 év?Honnan lenne rá pénz?Mi lenne rá a garancia, hogy nem valami teokrata-iszlamista venné magához a hatalmat?
Azt a kérdést nem írtam ki.
Szerintem is fanatikus.
Én is a kereszténységet preferálom, de nem ennyire.A katolikus egyházat viszont utálom.
Jajj, de jó.
Akkor többen is vagytok?
De lehetne olyan ünnepnap is, amikor Orbán Viktor Miniszter Elnök Úr beöltözik Turulmadárnak és olyanok együtt ünnepelne a nép, hogy a vezér átlényegült egy istenné.
Mondjuk jó lenne erre a születésnapja. Ez jelképezné az újjászületését. Vagy karácsony. Akkor pont olyan lenne, mint Jézus, a párthus, tehát Magyar Herceg.
"az a baj, hogy a legtöbb nagymagyarőskeresztény ostoba vidéki gyűlölködő proli."
Tehát a vidéki is egy szitokszó, az osbota és a proli mellé?
Ha ez egy átlagos pesti felfogása, akkor most már én is külön ki fogom emelni, hogy vidéki vagyok.
(persze tudom, hogy ez természetesen nem átlagos felfogás, csak Budapesten is vannak ostobák, akik szerint erény, hogy ők ott élnek ^_^)
Megvetlek azért, mert kiírtad a kérdésed.
Ostobának tartalak, mert libbrizel, és mert valószínűleg rossz szakmunkásba jártál.
Sugárzuk belőled a gyűlölet és az ostobaság.
Ebből is látszik, hogy mindenki gyökér az országban.
"az a baj, hogy a legtöbb nagymagyarőskeresztény ostoba vidéki gyűlölködő proli."
Élő példája vagy a nyakas, tudatlan pesti suttyónak.
Mellesleg cenzúráztathatjátok megint, majd beírom újra! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!