Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz = MSZMP 2. 0, vélemény?

Fidesz = MSZMP 2. 0, vélemény?

Figyelt kérdés

Lassan úgy érzi magát az ember, mintha a Kádár-korszakban lenne. Vélemény nyilvánítás szabadsága hiú ábránd, vidéken pedig ha nyíltan szidod a kormányt közmunkát sem kapsz vagy a rokonodat kirúgják az önkormányzattól, mert mondjuk vidéken a polgármester nagy eséllyel személyesen is ismer téged.

Vidéki napilapok a párt kezében vannak. Ott van az internet, de a szegényebb vidéki településeken főleg, ahol idősek vannak és - ők a legaktívabb szavazók - így eléggé torzítva kapják a híreket.

Ha elég hűséges pártnyalonc vagy akkor még trafikot, kaszinót is kap. Nem mondom, hogy az elmúlt 25 évben máshogy lett volna, de ez az undorító élősködés, amit csinálnak, eddig erre nem volt példa.

2016. nov. 4. 21:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

# 10/10 Időpont ma 23:29

Bár én nem ő vagyok (látod, lábtörlő, már 66% régóta...), de ha a Kádár-rendszerben nem lehetett volna megélni, akkor hogy maradtak életben a magyarok?

Mellesleg nemrég meg az volt a bajod, hogy fene nagy jólét volt csak hitelből.

Most akkor nem lehetett megélni, vagy jólét volt csak hitelből?

A másik propagandistának meg így üzenném, hogy nem feri beszédeit lehet összekeveri Kádáréval, hanem vityáét

(hanyatló nyugat, külső és belső ellenségek, mindenki ellenünk van, aki kritizál azt a gaz ellenség fizeti, stb.stb.stb....).

Innentől kezdve nehéz a tenger fenekén táncoló MSZP-t az MSZMP utódpártjának tekinteni.

2016. nov. 5. 00:04
 12/24 anonim ***** válasza:

Hát azért azt nem számítom fel olyan nagy megélhetésnek, hogy nem volt olyan az ország, mint Ceaușescu Romániája...

A szegénysorok sem 1990ben keletkeztek... Bár biztos a nagy megélhetés közepette csak úgy lettek vagy nem tudom.

2016. nov. 5. 00:31
 13/24 anonim ***** válasza:

Fidesz = MSZMP

Full tele van a Fidesz MSZMP-sek, KISZ-esl. MSZMP reinkarnációja más néven.

2016. nov. 5. 08:45
 14/24 anonim ***** válasza:
89%

# 12/13 Időpont ma 00:31

Eddig meg azt hajtogattad, hogy kussoljunk, mert legalább Etiópiánál jobban élünk a nyaltjaid alatt. Szélkakasságot vezíredtől tanultad, látom.

A igazi szegénysorok meg pont '90 környékén keletkeztek a nehézipar hirtelen megszűnésével. Addig is voltak, de nem ezen a szinten. Persze, akkor te még kósza gondolat sem voltál, ezt nem tudhatod.

2016. nov. 5. 10:13
 15/24 anonim ***** válasza:
Pontosan, a kérdező eltalálta. Ne felejtsük el, hogy valójában a Fidesz a legnagyobb MSZMP utódpárt.
2016. nov. 5. 10:51
 16/24 anonim ***** válasza:

"Eddig meg azt hajtogattad, hogy kussoljunk, mert legalább Etiópiánál jobban élünk a nyaltjaid alatt. Szélkakasságot vezíredtől tanultad, látom.

A igazi szegénysorok meg pont '90 környékén keletkeztek a nehézipar hirtelen megszűnésével."

NEm hajtogattam semmit :D max te haluztál valamit amikor már szétrobbant valami ér az agyadban az állandó GYŰLÖLETTŐL...

És gondolom a 90'es években lebontották a műutat és nullkomfortos vájogházak tömegét emelték, hogy megteremtsék a nyomort :(.

Várom a személyeskedő PM-jeidet :D. Ja nem mert letiltottalat, gyűlölködőkém.

2016. nov. 5. 11:20
 17/24 anonim ***** válasza:

# 16/16 Időpont ma 11:20

Egyszer sem küldtem neked privátot, lábtörlő. Nem tudom mit haluzol.

2016. nov. 5. 11:23
 18/24 anonim ***** válasza:

ztrewq1!

Mennyit fizetnek neked a pártközpontban?

2016. nov. 5. 12:31
 19/24 A kérdező kommentje:
Én azzal kiegészíteném a véleményem, hogy ez a Fidesz részben olyan mint az 1994-1998 közötti MSZMP, ami még tele volt reformkomcsikkal. De a legtöbb komcsi most pont a Fideszben van. Minden média szinte az ő kezükben van, ők tematizálnak mindent.
2016. nov. 5. 13:22
 20/24 anonim ***** válasza:
Ne sértegesd ilyen durván az MSZMP-t kérlek
2016. nov. 5. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!