Milyen az élet Vámosszabadin?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom, ott van egy 500(?) fős menekülttábor. Milyen a közbiztonság? Mennyire érzik magukat biztonságban a faluban, esetleg mennyire keserítik meg az ott lakók életét. A tömegközlekedésen Győr-be, sokan szoktak lenni, szoktak atrocitások lenni a buszon?2016. nov. 4. 12:40
1/1 partizana válasza:
Nem vagyok Vámosszabadi-i de Győrben lakom, nem hallottam nagyon panaszt, és a menekültek is eléggé "eltűntek" régebben tele volt velük a belváros és az Árkád, mostanra nem is nagyon látni, pedig tényleg olyan volt némely bevásárló központ, hogy családok közt kellett elmenni, de eltűntek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!