Akik ellenzik a bevándorlást, azok miért sírnak, hogy nem lesz nyugdíjuk?
A nyugatot is a bevándorlás emelte ilyen szinte,ahol ma vannak.
Szerintem örülniük kellene,ha valaki Magyarországot választja letelepedésül mondjuk Németország vagy Svédország,Norvégia helyett.
Jó, csak más volt a helyzet, mikor dolgozni mentek a törökök Németországba, s más ma, mikor minden kontroll nélkül számolatlanul jönnek nagyrészt képzetlen tömegek százezrével.
Te hol dolgoztatnád őket Magyarországon? Közmunkásként? És akkor meg azért sírnál, hogy nem nőnek a bérek.
Aki pedig értékes munkaerő, mérnök, orvos stb. jöhet legálisan is, eddig is voltak, vannak hazánkban külföldi dolgozók.
Most nem csak a mostani menekültválságra gondolok,hanem általában a bevándorlásra.
Sokan nem akarnak idegeneket az országba,főleg a "hazafiak".
"Sokan nem akarnak idegeneket az országba,főleg a "hazafiak"."
Ez teljesen természetes dolog. Te sem és én sem mehetünk oda, ahová csak akarunk, vagy csak szigorú megkötésekkel.
Holnap felülök a repülőre, elmegyek az USA - ba, én itt akarok élni, jobban, mint eddig a hazámban éltem. Nagy valószínűséggel hazaküldenek.
De ez egy természetes folyamat.
A jóléti országokban csökken a népesség
A fejletlenekben pedig nő,ezért idővel,ahol túlnépesedés van onnan az alulnépesedett országokba áramlanak az emberek.
Ez logikus,és gazdaságilag is pozitív.
Ez a "nemzeti" gondolkodás,hogy "vértiszta faj" legyünk egy primitív,középkori gondolkodás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!