Mennyit kerestek? Mennyit tudtok belőle félretenni?
Figyelt kérdés
Milyen végzettséggel rendelkeztek, hol éltek?2016. nov. 2. 09:56
11/15 anonim válasza:
155.000 nettó, egyetemen dolgozok. Kb. 50.000-et teszek félre havonta. Egy megyeszékhelyen élek.
12/15 anonim válasza:
Érettségi mellett van egy bútorasztalos, és egy ács-állványozó végzettségem. Voltam vállalkozónál, de végül egy szombathelyi gyárban kötöttem ki. A fizu függ az adott hónap túlóráitól és pótlékaitól, de 180-200 ezer körül/között keresek nettóban.
24/f
13/15 anonim válasza:
Félmilliót.
300 ezret.
8 általános.
Alföld.
14/15 anonim válasza:
Kamionos vagyok külföldi cégnél, asszony titkárnő itthon, Budapesten élünk, ketten együtt olyan nettó 850 - 900 között, de sok a kiadás, két kocsi, idős, beteg szülők segítése, kezeltetése stb., ha havi 300 - at félreteszek, akkor az már nagyon egy nagyon jó hónap volt.
15/15 anonim válasza:
nincs munkám, segélyezett vagyok.
félretett pénz : 0 eur.
végzettség : semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!