Jobb lenne, ha a kormány erősebb kultúrkampfot folytatna?
Én mindig is szerettem a Fideszben azt, hogy igyekszik a balliberális múltat semmisé tenni.
De, a hatékonysággal még vannak problémák.
Főleg a kultúrpolitika,szociálpolitika terén.
A kormány nem fordít elég figyelmet a nemzetrontó szervezetekre.Ilyen például Migration Aid,nyílt társadalom...stb
Szerintem lenne igény egy sokkal erősebb,hatékonyabb kultúrkampfra is, a liberális kultúra ellen.
1#
Tőled nem vesz el.
Csupán megvon minden állami támogatást olyanoktól, akik szabadelvűek, minden ilyen jellegű színháztól alapítványtól,rendezvénytől...stb
Igen, nagy kár, hogy nem lövik agyon a sok ballipcsit!
Az lenne csak az igazán varázslatos és kedves tett!
"Igen, nagy kár, hogy nem lövik agyon a sok ballipcsit!
Az lenne csak az igazán varázslatos és kedves tett!"
Nem kommunizmus van.
Nem akarjuk bántani a libsiket, csak megleckéztetni,bosszút állni.
Az állam most sem ad támogatást a Migration Aidnek. Orbán lenyilatkozta, hogy ennyit meg annyit kapnak, de a saját bevallásuk szerint ebből egy forintot sem láttak. Legalábbis 2015 szeptemberig egész biztosan, de kétlem hogy azóta változott volna a helyzet.
És azt is kétlem, hogy más liberális szervezeteket úgy elhalmozna az állam pénzzel. De mondjuk helyes is, ne erre költsék a pénzemet. Megoldják adományokból meg önkéntesekből. Csak a másik oldalra se, ahova jelenleg számolatlanul folynak el százasával a milliárdok. Az adóztatás lopás. Csak akkor indokolt, ha nélkülözhetetlen dologra költik. Oktatás, rendőrség, ilyenek. Semmilyen civil szervezet, semmilyen hírportál vagy TV adó, semmilyen fölösleges bürokrata ne kapjon a tőlem ellopott pénzből.
"Én mindig is szerettem a Fideszben azt, hogy igyekszik a balliberális múltat semmisé tenni.
De, a hatékonysággal még vannak problémák"
Ja, emlékszem már gyerekkoromból. Énekeltük, hogy "aaa múúútat vékképpeltörőőőőőni..." meg ilyenek. Az egykori piros nyakkendők és zászlók pedig kifakultak a mosástól és narancssárgák lettek.
Nem a Fidesz az első olyan párt kis hazánkban, ami megpróbálja tollvonással semmissé tenni a múltat és azt a képzetet kelteni az emberekben, hogy a világ akkor kezdődött, mikor ők hatalomra jutottak, előtte csak teljes sötétség volt és egysejtűek irtották egymást a Föld nevű bolygón. De sajnos az összes eddigi hasonló kísérlet kudarcba fulladt. Engem pedig baromira nem nyugtat meg, mikor egy kormány nyíltan letarol mindent, ami az ő elveikkel nem fér össze. Mi van, ha mégsem a Nagyon Népnemzethy-Keresztyén Fidesz az egyetlen üdvözítő út? Alternatíva híján soha az életben nem fogjuk megtudni.
"liberális kultúra"
Létezik olyan?
"Létezik olyan?"
Igen, méghozzá sokrétű.
A multikulturalizmus, sokszínűség vele párhuzamosan a migráció propagandálása, melegfelvonulás, genderizmus,eltúlzott feminizmus ( pl:hölgy parkoló), perverzió, hazaellenesség,kozmopolitizmus.
Ez mind a liberális kultúra része.
"Nem kommunizmus van."
Hát nem is kommunista agyonlövések lennének azok, hanem ilyen szentkeresztyéniek!
Az úgy már egyből más, az úgy illő!
"Hát nem is kommunista agyonlövések lennének azok, hanem ilyen szentkeresztyéniek!
Az úgy már egyből más, az úgy illő!"
Nem lesz semmiféle kivégzés vagy koncepciós per.
Bár, néha a libsik nagyon bicskanyitogató dolgokat tesznek, mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!