Jobbikosok szerint miért mindenről a zsidók tehetnek?
Nem
Nem ők tehetnek mindenről
Én pl jól elvagyok Wilsonnal
bár belegondolva lehet, hogy egy másik 3x százalékos mondta, mind1, egykutya, gumiszobába velük:)
amúgy jah, ha minden jobbikos feleennyire szapulta volna a többi szimpatizánst, akkor asszem már nem lenne itt egy sem, mert kimenekültek volna a világból is:)
Nem a töketlen politikusaink.
A zsidók,amerikaiak,németek ect csak kihasználják ezt.
gumiszobába kell küldeni azt aki nem ért egyet "a párttal"?
ez a szép a jobbikban, talán ezért értek el 17%-ot.
nem, nem azt kell gumiszobába küldeni, csak azt aki olyan hülye mint te vagy!
nagyon sok értelmes nem jobbikost ismerek. te nem tartozol közéjük.
Ilyen kijelentést Jobbikostól még nem láttam, hallottam. Szimpatizánstól egy-kettőtől igen, de a kérdésben nem róluk van szó.
Egyébként szerintem sem tehetnek mindenről ők. Nem feltétlen az a hibás aki csinálja, hanem aki hagyja.
BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'BAROMI UNALMAS KÉRDÉS -.-'
NEM TUDOM EZZEL AKARSZ KAMPÁNYOLNI A JOBBIK ELLEN HÁT SOK SIKERT...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!