Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem tartod undorítónak, hogy...

Nem tartod undorítónak, hogy a Fidesz arra költi a TE pénzed, hogy szennylapokat, hírportálokat vásároljon fel, hogy még többet tudjon hazudni neked?

Figyelt kérdés
A politikusoknak semmi más bevétel forrása nincsen, mint az adófizetős pénze, és az EU-s támogatások amik az ország fejlesztésére kapnak. Ehelyett meg felvásárolják ebből a pénzből a médiát, hazugsággyárakat, hogy még jobban tudjanak manipulálni téged. Nem gusztustalan ez már?
2016. okt. 29. 17:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Számomra felfoghatatlan, hogy honnan veszi a bátorságot.

Amit a Fidesz csinál Számomra nem undorító,gusztustalan, hanem csalódás, az amit érzek.

Azt hittem Orbán bácsi engemet is bevesz a bizniszbe, hogy én is a húsosfazékból kanalazhatom a jólétet, és terebélyesedhet a fenekem, mert kibszott elégedett vagyok.

Hát nem.

2016. okt. 30. 00:03
 12/15 31 százalékos pótló ***** válasza:
Nem, örülök hogy végre nem csak a mocskos imperialisták által pénzelt "véleményt"(más szóval:mocskot) erőszakolják az emberekre.
2016. okt. 30. 03:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Merkel is ezt teszi, már megszoktam.
2016. okt. 30. 04:46
 14/15 MolotovPunk ***** válasza:

Annak tartom teljes mértékben.Ha nem lennénk EU tagok,akkor Orbán már rég egypártrendszert alakított volna ki...

(Törökország mintájára.)

2016. okt. 30. 16:09
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

Milyen hazugságok öcsém?

+ #2, tudod mire költik a segélyt? cigire, új okostelefonokra, mobilnetre, menő ruhára...

2016. nov. 1. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!