Az ÁVÓ fogságában vallottál volna?
Figyelt kérdés
2016. okt. 28. 18:37
11/16 anonim válasza:
Lehet. A tagja biztos nem lettem volna, a lelkiismeretem nem engedi az ilyen szart azt hiszem. Hm...de ez csak élesben derül ki.
12/16 anonim válasza:
Egy igazi mazochista sosem vallott volna !
13/16 anonim válasza:
Ugyanúgy igen ahogy a TEK fogságában vallasz...
14/16 anonim válasza:
A TEK-et ne merd mérni az ÁVÓ-hoz.
Az ÁVÓ nagyságrendekkel sz@rházibb szervezet volt.
Az az a hely volt, ahol végül mindened odaadtad volna a halálodért... de az sem jött, mert az is kerülte azt a helyet.
15/16 anonim válasza:
en mar az eloszobaban bevallottam volna azt is amit a dedapam kovetett el. semmifele fizikai szenvedest nem birok elviselni. 2 emberert (az egyik mar nem el) megprobaltam volna elviselni valameddig de azt hiszem alapbol tudtam volna hogy csak rovid ideig tudnek ellenallni a vallatasnak. ahhoz viszont azt hiszem sokkal hamarabb lett volna erom hogy ongyilkos legyek a szenvedes vallalasa helyett.
16/16 anonim válasza:
Igen. Ugyanúgy mint a Horthy-rendszer különböző börtöneiben pláne a katolikusok kínzókamráiban.
Minden rendszernek megvannak a börtönei ahová azok kerülnek akik az adott rendszer ellen fellépnek. Ebben nincs semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!