Mi történne a Fidesszel, ha Orbán Viktor eltűnne belőle?
Sokan azért Fidesz pártiak, mert Orbánnak sikerült egyfajta személyi kultuszt teremteni magának. Érdekelne hogy a Fidesz támogatottsága Orbán nélkül is ugyanakkora volna-e pl. a tömeg részéről?
Politikailag független vagyok és ha lehet kerülöm a témát, csupán érdekelne hogy ki hogyan látja ezt.
Széthullana, egy rakás "párttársa" elkezdene marakodni a vezérségért!
Már nagyon várom!
Elindulna a harc a Fideszen belül a hatalomért, aminek többféle kimenetele lehetne:
-Szétesne a párt.
-Valaki nyerne, szerintem Lázár a legesélyesebb.
Az biztos, hogy a népszerűségük megfogyatkozna, főleg ha a harcban egymás szennyeseit is kiteregetnék.
Én annak örülnék, hogy ha ketté valna a párt, egy jobboldalira az értelmesebb figurák vezetésével, mint pl. Navrasics, Pokorni, meg az eredeti populista-kommunista irányra, így az előbbi a középosztály szamára vállalható párt lenne, utóbbi meg tovább harcolna az MSZP-vel és a Jobbikkal a prolik szavazataiért.
# 6
Érdekes az elmélet amit felvázoltál és még páran. Tehát sok kicsi párt volna végül ami foggal, körömmel küzdene a hatalomért.
Ez mind szép és jó, csak a fő lényeg az, hogy ki volna az, aki végre rendet és élhető körülményeket teremtene itt az országban, hogy ne kelljen külföldre menni megélhetésért? Tudom hogy ez már egy másik kérdés, de ugyanakkor költői is, tehát nem kell rá válaszolni.
Csak ez a jobbra-balra huzavona ne volna, soha nem láttam értelmét és nem is fogom megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!