A Népszabi most kormánypárti lap lesz, mint régen?
.
A fene tudja. Ha én lennék az új tulajdonos, biztosan nem indítanám újra, mert tudnám, hogy ekkora botrány után és egy ilyen tulajdonos mellett 80-asnál nagyobb IQ-val rendelkező ember már nem fogja olvasni. Igaz, azt is tudnám, hogy az én gazdám rajongótábora véletlenül pont ilyenekből áll.
Már meg is lepődtem volna, ha nem az egyik legfőbb brigádelvtársának a polipkarja vette volna meg. De ááá, nem, nekik aztán ehhez nincsen közük!
Most aztán tényleg hirdethetik a saját kommunista eszméiket a narancsködös, bányaszintű IQ-val rendelkező olvasóiknak.
De ha már ezt művelték, legalább annyi tisztelet legyen bennük, hogy ezentúl ne Népszabadság legyen a neve az újságnak!
5-ös,Én eddig Úgy tudtam,hogy az ATV-t a hitgyülekezete tartja fenn.Lemaradtam valamiről?
Egyébként ha így lesz,akkor remélhetőleg a gerinces újságírók felmondanak és létrehoznak egy új lapot.Ha máshogy nem megy az alacsony költségvetés miatt először csak az interneten.Az index is így kezdte.
PresidentEvil:
Na de náluk nem is szempont, hogy sokan olvassák, mivel nem piaci alapon megy. Ha egy kevés emberhez eljutna a kormánypárti Népszabadság, akkor már megéri nekik a mi pénzünkből, és a szimbolikus jelentéséről ne is beszéljünk (hogy egy egykori baloldali lap a feudálkommunisták propaganda lapja lett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!