Szerinted a Fidesz után melyik párt fog kormányozni?
Tudom, hogy a kérdésnek sok értelme jelenleg nincs. :)
Ha szerinted nem a leendő parlamenti pártok akkor azt is írd meg.
Jobbik fog szerintem, mivel már van miből kampányolnia, és a TV-ben is többet lesznek, mint eddig.
És valószínűleg Vityáékban is csalódni fog a nép.
O.Viktátor most olyan hatalmat szerzett, amivel simán be tudja maguknak biztosítani az Örök Hatalmat!
Megváltoztatja az Alkotmányt, a Választási Törvényeket, a határontúliaknak választási jogokat fog adni (már 8 éve ez a terve, hogy választókat toborozzon a fidesznek) és ennyi már bőven elég lesz az Örök Hatalomhoz...
Duplájára emeli a rendőrség számát, ergó aki pofázni merészel, az körbenézheti magát!
Minden kulcsfontosságú pozícióba a saját elkötelezett embereit teszi be, esélye sem lesz bármi változtatásnak, tetszik-nem tetszik az lesz, amit ők akarnak!
O.Viktátor egy cezaromániás kis őrült, aki ezután nem fogja a hatalmat kiengedni a kezei közül!!!
MSZP-nek tovább fog apadni a tábora, mert jövőbben a T-REXei 65 év után szépen, fokozatosan kifognak halni.
Jobbikban a fiatalokban az ereje, akik szavazati jogokhoz fognak jutni. Ez a tendencia ezt kell szeretni. TRMSZ a magyar rendőrség 1/4 tömörítő szakszervezet. A hadsereg jelents része a Jobbik mellet van (katonaként már csak tudom). Meglétezik az MNA 15.000 fős félkatonai hungarista szervezet. Az is a Jobbik mellet áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!