Az Origón mostanában miért jelenik meg minden nap egy Jobbikot mocskoló cikk?
Minden nap 2-3 cikk, hogy a Jobbik "eltitkolt" filmje (ki a franc titkolta el azt a hülyeséget? Szerintem mindenki ismerte a már a tartalmát, aki követi a politikát. Mi a franc a titok benne? )
Vagy hogy Vona Gábor egy terrorszervezettel ápol remek kapcsolatot. Ez is milyen hülyeség? És mi az egyik érve emellett az Origónak? "Lájkokkal és bátorító kommentekkel halmozták el például török szélsőségesek azt a fotóját, amelyet ő maga posztolt a Facebookon."
Vagy most nagyban ki van rakva hogy a Jobbiknak folyamatosan csökken a támogatottsága. Ez is egy hülyeség. A ZRI Závecz Research egyik kutatásából vonják le a következtetést. Tök mindegy hogy kb. fél évig 20%-on voltak. Ez minden csak nem "folyamatos".
És nap mint nap ilyen hírözönt tesznek ki. Mi az oka?

"# 13/16 Időpont ma 19:50"
Fidesznek is van médiája, a Jobbiknak is van. Itt megszokható a kissé egyoldalú vélemény. De amikor az ország legnagyobb mamut weboldalát vásárolja meg valaki nem tudom milyen pénzekből az azért kicsit más tál tészta, nem? Az ország nagyjából 30% (?)-a Fideszes. Egy ilyen oldal törekszik (szerintem) az olvasóinak "tetsző" hírrel szolgálni. Az Origónak nyilván nem Fideszes bázisa van, tudván hogy hosszú évekig kormány ellenes volt. Mégis mi vehet rá egy ekkora weboldalt arra hogy szembe köpje az olvasóit?
És ami engem dühít hogy lassan minden média Fideszes, és az eredmény nem felháborodás, hogy egyoldalúak a hírek, hanem az emberek agya mosódik.... Lassan 5/4-es többsége lesz a Fidesznek a parlamentben..

# 17/18 Időpont tegnap 21:39
Ez csak balliberális károgás, nem? Legalábbis az elmúlt 6 évben jobbról ez ment.

A JOBBIK úgy forog mint a szélkakas, mostanában!
Ha akar emlékszik mit mondott korábban, de ha az érdeke úgy kívánja, akkor épp azzal fordul szembe és pontosan az ellenkezőjét mondja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!