A népesség 1%-át meglehet szólítani idétlenkedéssel, s rossz poénokkal?
A Magyar Kétfarkú Kutyapárt egyáltalán nem humoros plakátokkal töltött tele mindent. A Fidesz szörnyű politikáját akarták kicsúfolni, viszont nagyon bénán csinálják szerintem.
Tényleg vannak emberek, akik azt gondolják hogy ez a komolytalan emberek képesek lennének egy országot kormányozni?
Ennyivel meg lehet nyerni a magyar választót, hogy idióta poénokat sütnek el a jelenlegi rossz rendszerről?
Gazdasághoz, joghoz nem értenek, alkalmatlanok bármire is, semmit nem tettek le az asztalra. Annyit mondanak hogy mocskos Fidesz.
Ha én is kiállok és mondom hogy mocskos Fidesz 1001 árnyalatban, akkor én is nyerő leszek?
A magyar politikában sokan nem értenek ahhoz amihez kellene.
Azért mondjuk túlzás, mert például a soraikba tudják Dr. Mogácsot, aki világoligarcha
Teljes népesség 1%-ával koalícióban simán bekerülhetnek a parlamentbe.
Tök mindegy hogy minél jobb, s minél nem (szerintem). Az hogy azt mondják hogy a Fidesz rossz, megvan értve. De attól hogy ők nagy erővel mocskolják a Fideszt, ők nem lesznek jók. Milyen kampány az ami nem magukról szól, hanem a Fideszről? Eddig nagyon olyan párt nem volt 1%-felett aki semmi értelmeset nem tudott mondani, amivel valakit megszólított, csak azt hogy mocskos Fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!