Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértetek velem mszp-sek?

Egyetértetek velem mszp-sek?

Figyelt kérdés

volt 2 nagy rivális párt...az egyik (az mszp)radikálisan összement... a fidesz állva hagyta...

nos ilyen még nem volt

mszp nem bírta és összeroskadt, mint a szovjetunió (ugye értitek miért pont ezt mondtam :D)

nos ez egy fatális bukfenc... :)

hogy próbálják enyhíteni a nagy bukást azzal kanpányolnak hogy ők a demokrácia őrzői (na ez egy vicc)

másik hogy sikerült megelőzni épp hogy a 2 új pártot akik most először vannak a parlamentbe benn

nos én erre a teljesítményre nagyon nem lennék büszke :-)

2010. ápr. 26. 05:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"nos én erre a teljesítményre nagyon nem lennék büszke :-)"

- ÉS ezt miért a szavazókon kellene számonkérni? Nálad (és sok az oldalra rendszeresen írónál) úgy látom, hogy úgy kezelik kedvenc pártukat, mint a kedvenc focicsapatukat, ahol mindig egymás orra alá dörgölik az eredményt...

2010. ápr. 26. 07:21
 12/17 anonim ***** válasza:
A Fidesz abszolút nem magának köszönheti a 2/3-ot, hanem az MSZP-nek, illetve annak "elkúrt" politikájának.
2010. ápr. 26. 07:22
 13/17 anonim ***** válasza:
34%

Nem vagyok MSZP-s,de tudok gondolkodni.

Igaz,hogy rosszul kormányoztak,sok pénzt költöttek felesleges dolgokra,de azt,hogy lopott mindenki az MSZP-ben,csak a Fidesz hangoztatta állandóan.

20 év óta minden kormány eladott valamit, a tagjai meggazdagodtak,ők is korruptak voltak,csak ezt az emberek hajlamosak elfelejteni. A mai politikusok sem a képviselői fizetésükből élnek,tartozzanak akármelyik párthoz. A népet mindegyik hülyíti a saját érdekeinek megfelelően.

Én nem temetném végleg el a szocikat. Lehet,hogy nem ezen a néven,de előbb-utóbb lesz olyan párt,amely a kisemberek érdekeit fogja képviselni. Jelenleg nincs ilyen az országban. A Jobbik szélsőséges,és nem lesz hosszú életű párt. Azért nőtt a tábora,mert valóban jól látja a problémákat,és azok okait is. De a programja nem valósítható meg. Hiába lesz bent a Parlamentben, a Fidesz azt csinálhat,amit akar,és úgy kormányoz,ahogy akar. Csak akkor fogja az ellenzéket figyelembe venni,ha az megfelel a saját érdekeinek is.

Persze lehet tiltakozni,utcára vonulni,szétverni a fél Pestet,de ez nem fogja meghátrálásra bírni a Fideszt.

Legjobb példa erre Gyurcsány-kormánya. Az öszödi beszéd után hangos volt az ország a "Mondjon le" skandálásától,mégis kibírta a kormány az elkövetkező két évet. Ugyan ez lesz az elkövetkező években is.

Pár év múlva nőni fog az elgedetlenség,mert csak a jómóduaknak lesz jó, az emberek többsége tovább süllyed majd a szegénységbe.

Ekkor kell egy párt,amelyik a Fidesszel szembeszállhat,de hogy ez melyik párt lesz,azt nem lehet mgjósolni.

Kérdés,hogy addigra a Fidesz hogyan változtatja meg a törvényeket. Lesz-e esély szembeszállni velük.

Tudom,hogy most sokan nem értenek velem egyet, de a jövő megmutatja majd,hogy igazam van.

2010. ápr. 26. 07:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy az MSZP nem csinált semmit négy év alatt, de lássuk be nem is csinálhatott semmit, mert annyira minimális többsége volt, hogy minden ötletét leszavazták.

Most viszont ne higgyétek, hogy a FIDESZ 2/3-a nem csinálja meg ugyanazokat a megszorításokat, vizit díjat és úgy mindent, amit az MSZP próbált, mert ezzel lehet kimászni a szarból, csak most senki sem állíthatja meg őket. Mondjuk ez nem baj, mert én már szeretnék EURO-val fizetni és ahhoz rendbe kell szedni az országot.

Tehát ne lepődjetek meg, ha ez lesz életetek legkeményebb négy éve. Viszont vigasztaljon a tudat, hogy talán megéri. Persze azon is múlik, hogy a FIDESZ 4 évre vagy 8-ra tervezi a kormányzást, értsd mindent ellop és nem érdekli semmi(megtette már egyszer), vagy csinál is valamit.

2010. ápr. 26. 08:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Na bumm, volt már a Fidesz kormányon, 4 év múlva pedig leesett a népszerűségük, így megy ez, amióta rendszerváltás van. Extrém esetben nem 4, hanem 8 évig lesz a Fidesz kormányon, ahogy az most is történt, de utána megint váltunk. Hogy az MSZPre vagy esetleg valami teljesen új pártra az majd eldől.
2010. ápr. 26. 08:58
 16/17 anonim ***** válasza:
ez ennél sokkal bonyolultabb.. és nem kezdem el leírni a véleményem, mert ugyis csak beszólna mindenki.. meg nincs hozzá elég hely.. meg lehet meg se értenéd kérdező..
2010. ápr. 26. 09:37
 17/17 anonim ***** válasza:
kedves 06:19 álomvilágban élsz:D:D soha nem lesz azmár erős:D
2010. jún. 15. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!