Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a magyar kormány szerint a...

Ha a magyar kormány szerint a rezsicsökkentésnek köszönhetően sikerült megállítaniuk a szegénységet, akkor mégis, hogy létezik, hogy mégis rengetegen, több százezren, esetleg millióan vannak, akik valóban mélyszegénységben, nyomorban élnek?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=eCVIohdeLG8

Most akkor van szegénység, vagy nincs?

2016. okt. 16. 18:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

"messzemenőkig objektív közmédiában"

Hülye vagy, most őszintén? :D

Te azt hiszed, hogy az igazságot ki fogja jelenteni a Fidesz média? :D

Épp ellenkezőleg...

"Messzemenőleg" a szőnyeg alá söprik a valós bajokat, problémákat!

Mondjuk azt, hogy Október 23.-án civilek tömeges megmozdulást szerveznek az Orbáni diktatúra ellen!

Szerinted ezt majd mutatni fogja az "objektív" M1 és TV2: :D

NEM!!!

Akkor is, félelmet keltenek a "migráncsozással", hogy "Illegális bevándorlók milliói indultak el Afrikából Európa fele"!!!

Na, ez már tényleg, hányingerkeltő, amit ez a tetves közmédia sugároz!

Ez már a tahóság, pofátlanság netovábbja!

Pusztán agymosás, figyelemelterelés!!!

2016. okt. 16. 21:07
 12/18 anonim ***** válasza:
49%

Kedves Kérdező!

Az iróniát az "I" betűnél találod a szótárban. Ne pörgesd fel magadat a válaszomon. :-)

(a 10-es voltam)

2016. okt. 16. 21:32
 13/18 A kérdező kommentje:

ma 21:32

Akkor én kérek elnézést! :D

Bocsi!

2016. okt. 16. 21:43
 14/18 anonim ***** válasza:
70%
A 2010 es választások óta folyamatosan hazugságokkal eteti orbán az embereket, én már akkor sem hittem neki úgyéreztem ösztönösen hogy hazudik, és ez az érzés azóta egyre csak erőssödik bennem.
2016. okt. 16. 21:45
 15/18 A kérdező kommentje:

"A 2010 es választások óta folyamatosan hazugságokkal eteti orbán az embereket"

Ez így igaz!

Ott van mondjuk az a kijelentés, hogy "2 hét alatt rend lesz az országban" (közbiztonság)...

Lett belőle valami?

Most őszintén! :D

2016. okt. 16. 21:58
 16/18 anonim ***** válasza:
56%
Hát ennyit ér a szavuk. gerincük? jellemük?
2016. okt. 16. 22:06
 17/18 anonim ***** válasza:
70%
Orbán már akkor hatalmasat hazudott amikor kijelentette hogy ő nemhazudik, és nincs vagyona.
2016. okt. 16. 22:07
 18/18 anonim ***** válasza:
70%

Orbán egy tehetségtelen nímand,soha nemtudott jólétet teremteni, mindig csak azt csinálta hogy az egyik néprétegtől elvett és azt odaadta a másiknak, most is ezt csinálja a kisemberektől elvesz és oda adja a jómódúaknak a Mészáros Lőrinceknek.

Így aztán nincs mit csodálkozni azon hogy Európában Magyarországon van a legtöbb szegényember. Orbán mióta kormányon van azóta a duplájára nőtt a szegények száma, viszont a fideszes banda pár év alatt szinte mind milliárdos lett.

Orbán kormányzása alatt Európa szégyene lett ez az ország.

2016. okt. 17. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!