Orbán szerintetek is olyan mint Hitler? Vagy csak a haverom véli ezt a párhuzamot felfedezni?
ma 14:11
Nyilván nincs diplomája.
22:47 - Nekünk nem volt jobb, pedig mindkét szülőm dolgos ember. Anyu közalkalmazottként akkor is ugyanott volt, mint az MSZP idején, xarban
A válasz megírásának időpontja: 04-25 22:48
22.47:persze meg jóváírhatta a gyerekek után az adókedvezményt,meg a biztosítása után is...
Aztán tudod ki tudta ezt megtenni?Na nem a minimálbéres közalkalmazott...
Gondolkodás is megy,vagy csak szajkózod a hülyeségeket?
Mindkettőtöknek egy üziben válaszolok.
Senki nem tart a közalkalmazott fejéhez fegyvert, hogy csak ott dolgozhat, próbálja ki magát máshol. Amúgy a közalkalmazott nem minimálbéres.
A gyerek után járó adókedvezményt azok vonhatták le akik dolgoztak és be is voltak jelentve. Inkább adókedvezmény, mint a sok ingyenélőnek a családi pótlék, akik azért szülnek gyereket, hogy családipótlékból éljenek, és kiröhögi a magyart hogy gürizik. A gyereknek csoda ha megvan a nyolc általános, és már kiskorától a lopásra tanítja. Igenis gyerekután járó adókedvezmény jódolog volt.
Biztosítás után járó kedvezmény: ha próbál öngondoskodó lenni, és megteheti miért ne használja ki hogy a biztosítás után kap(ott) kedvezményt.
Azt ne felejtsük el, hogy amint az Mszp megnyerte a választásokat, egyből eltörölte az összes hitel után járó kedvezményt, a biztosítás után járó kedvezményt, a szocpolt és a közalkalmazotti hitelnél csak az újépítésünél maradt meg a max:15 millió forintig való állami kezességvállalás, elvették a 13.havi nyugdíjat, befagyasztották a közszféra dolgozók fizetését.
Rokonom ktv. és azért negyedévente nem rossz prémiumot kaptak, +ruhapénz+bérlet. Annyira ne sajnáljuk már őket.
Okoska gondolkodj, és Te ne írj baromságokat!
"Rokonom ktv. és azért negyedévente nem rossz prémiumot kaptak, +ruhapénz+bérlet. Annyira ne sajnáljuk már őket."
Hát ha olyan jól megy a ktv.-nek, akkor miért nem állsz be közéjük? Saját magad ellensége vagy?
A válasz megírásának időpontja: tegnap 01:23
Hát ha olyan jól megy a ktv.-nek, akkor miért nem állsz be közéjük? Saját magad ellensége vagy?
Kikaptad a lényeget... Te nagyon okos! Nem mondtam hogy ktv. szeretnék lenni, de ha te az vagy és panaszkodsz milyen rossz, van lehetőséged változtatni, tedd meg. Ne sírjon már a szád. Mennyi idióta van itt. Nem csodálom hogy ktv.vagy. Ilyen butát csak oda vesznek fel, bár lehet a jelenlegi beosztásod is magas neked, kérd magad át a postázóba.
Tipikus magyar mentalitás, ha sz@r az életünk, akkor húzzuk le a másikat is. Fikázzuk csak a másikat, de neked ettől jobb lesz? Ne itt legyen nagy a szád, tegyél vmit a saját életedért, aztán vidd valamire. Te, áááh . Kár a szót beléd.
Előző voltam:
"A gyerek után járó adókedvezményt azok vonhatták le akik dolgoztak és be is voltak jelentve. Inkább adókedvezmény, mint a sok ingyenélőnek a családi pótlék, akik azért szülnek gyereket, hogy családipótlékból éljenek, és kiröhögi a magyart hogy gürizik. A gyereknek csoda ha megvan a nyolc általános, és már kiskorától a lopásra tanítja. Igenis gyerekután járó adókedvezmény jódolog volt.
Biztosítás után járó kedvezmény: ha próbál öngondoskodó lenni, és megteheti miért ne használja ki hogy a biztosítás után kap(ott) kedvezményt.
Azt ne felejtsük el, hogy amint az Mszp megnyerte a választásokat, egyből eltörölte az összes hitel után járó kedvezményt, a biztosítás után járó kedvezményt, a szocpolt és a közalkalmazotti hitelnél csak az újépítésünél maradt meg a max:15 millió forintig való állami kezességvállalás, elvették a 13.havi nyugdíjat, befagyasztották a közszféra dolgozók fizetését. "
Ehhez nem tudsz hozzászólni? Kicsit gondolkodni kéne, mielőtt írsz sületlenségeket.
A 76%-os tahónak!
Ha nem tetszett vmi az Mszp-ben, miért nem változtattál az életeden? Neked sem tartott senki fegyvert a fejedhez, hogy itt maradj ebben az országban, te sem tettél akkor semmit a saját életedért. És a jó anyád a buta, aki nem tudott megnevelni te kis k.csög, szeretnél te csak fele annyira buta lenni, mint az én munkahelyemen a leghülyébb jogász.
A 74%os tahónak.
Ha nem tetszett vmi az Mszp-ben, miért nem változtattál az életeden? Neked sem tartott senki fegyvert a fejedhez, hogy itt maradj ebben az országban, te sem tettél akkor semmit a saját életedért. És a jó anyád a buta, aki nem tudott megnevelni te kis k.csög, szeretnél te csak fele annyira buta lenni, mint az én munkahelyemen a leghülyébb jogász.
Biztos te vagy a titkárnő (esetleg a takarító). Egyébként nem én anyáztam, és nem én k.csögöztem. Nem én szavaztam meg anno az MSZp-t, hanem Te, meg a hasonló okos. Honnan veszed hogy az Mszp ideje alatt én nem voltam elégedett a munkahelyemmel? Te sírsz itt, hogy milyen szar ktv-lenni. Amúgy meg nem kell anyázni, nem JOGÁSZhoz méltó:)
De látom te szemellenzőt viselsz és képtelen vagy mások álláspontját elfogadni. Mondd már meg mi volt jó az MSZP idejében? Tahózás nélkül, persze...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!