Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon a Fidesz egyöntetűen...

Vajon a Fidesz egyöntetűen támogatja majd a Jobbik elszámoltatásról szóló javaslatát?

Figyelt kérdés
Hisz annyira tudta Orsós mondani, hogy húúúh majd elszámoltatnak. Kíváncsi leszek, mi lesz belőle.
2010. ápr. 25. 21:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%
Feljelenteni,nyomozni eddig is lehetett volna.Ez egy jó duma volt a fityesztől meg a jobbiktól az aljanép meg be is szopta.Lásd a kérdezőt..
2010. ápr. 25. 22:00
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Ez az egész elszámoltatás egy ostobasága a Jobbiknak ( és Orbánnak is ).

Nem lehet senkit BIZONYÍTÉKOK NÉLKÜL felelősségre vonni lopásért. Az nem bizonyíték,hogy egyesek azt mondják valakire,hogy lopott. Ez csak feltételezés és szóbeszéd.

Megfelelő bizonyítékokat kell átadni a Rendőrségnek a feljelentéssel együtt. Ők lefolytatják a nyomozást. Ha a bizonyítékok,tanuvallomások alapján bizonyítottnak látják a lopás vétségét,javaslatot tesznek a vádemelésre az Ügyészségnek. Ők szintén végigvizsgálják a bizonyítékokat.

Ha megáll a vád,továbbadják a Bíróságnak. Ha nem,akkor új nyomozást rendelnek el.

A Bíróság újra megvizsgálja a bizonyítékokat,meghallgatja a tanukat,és ezek után dönt a bűnösségről.

Demokratikus államban ezeket a lépéseket nem lehet kikerülni.

Ha ilyen gyanu merül fel,az nagyon hosszadalmas eljárás. A Józsefvárosi polgármester vagy éppen a Jobbik kedvence,Budaházi miatti nyomozás is már kb.egy éve tart,és még nem adták át az ügyészségnek az anyagot.

Arról már nem is beszélek,hogy pl. Tocsik pere is 7-8 évig tartott,vagy Princz Gáboré 12 évig.

Lehet szidni a politikusokat,lehet rólunk sok mindent mondani,de nem lehet a szóbeszédre alapozva senkit börtönbe csukni vagy felakasztani. Ez csak diktatúrában működik így.

Ezt Orbán is nagyon jól tudja.

Vona pedig csak álmodozik arról,hogy bármit is rákényszeríthet a Fideszre. Dumálhat,amennyit akar,kivonulhat a Kossuth-térre,széttörheti fél Budapestet, a Fidesz akkor is azt csinál a 2/3 birtokában,amit akar.

Rövidesen belátja majd ezt mindenki.

2010. ápr. 25. 22:14
 13/18 anonim ***** válasza:

Igen, meg fogja csinálni az elszámoltatást. Mostantól pedig nektek is ideje lenne együttműködni és belátni, hogy a Fidesz nyert. Nekem nincs gondom a Jobbikkal, Fidesz szavazó vagyok, de úgy tűnik a Jobbik szavazók gyűlölnek engem, holott én a jobb jövőre szavaztam és tudom, hogy nem döntöttem rosszul.

Én egy Fideszest sem gyűlölök, sőt egy MSZP st sem, még Gyurcsányt sem. Az más lapra tartozik hogy elszámoltatnám, de annyura ne legyenek már a Fideszesek elvakultak hogy a Fidesz nincs benne a korrut bulikba, és nem egy oligarchi." egy másik" 20 év összefonódásai és elkötelezettségei után, még is, mire számítottok?

2010. ápr. 25. 22:24
 14/18 anonim ***** válasza:

Az elöttem írónak van igaza.

Cirka 20 éve ránkszakadt a nagy demokrácia,úgyhogy eddig bárkit lehetett volna elszámoltatni,ha arra szottyant volna valakinek kedve.

Na most ki az a marha ,aki elhiszi,hogy pont most jut eszükbe?

2010. ápr. 25. 22:28
 15/18 anonim ***** válasza:
51%

ÁÁ,az azelöttinek...

60%-os,azért nem mert éppen annyi fideszes,vagy fideszközeli emberke sáros,mint amennyi mszps,vagy bárki.Ez nem pártfüggő.

Ne legyél már ennyire naív.

A jobbik most talán még meg tudta volna csinálni(ha nem igértek volna az illetők többet),de négy év múlva már nekik se lesz esélyük rá...

2010. ápr. 25. 22:30
 16/18 anonim ***** válasza:

"67%"

hülye vagy fiam

kérdezd meg anyukádékat miért is kéne elszámolás

2010. ápr. 25. 22:31
 17/18 anonim ***** válasza:
mindig jönnek a "demokráciázással". Őszintén szólva én k**vára kiábrándultam már belőle. A magyar ember hülye és nem tudja irányítani a saját sorsát ahogy ez az elmúlt 20 évben teljesen bebizonyosodott. Egy erős kezű "vezető" kéne aki talpra állítja az országot, aki meg az almúlt 20 évben politizált az menne a börtönbe és nincs vita.
2010. ápr. 25. 23:31
 18/18 anonim ***** válasza:
a pincérnem álló gárdásnak üzenem hogy ha ha ne adj isten majd cigányok terrorizálnak amit nem kívánok neked akkor majd megváltozik a véleményed.
2015. jún. 8. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!