Milyen sorrendben ülnek le a képviselők a parlamentben?
Figyelt kérdés
balról jobbra: MSZP, LMP, FIDESZ, Jobbik?2010. ápr. 25. 21:40
2/7 anonim válasza:
Jobbról balra föltöltik mandátum szerint csökenő sorrendbe.
3/7 anonim válasza:
Az MSZP-Jobbik határon ülők, majd ütik egymást?XDD
4/7 anonim válasza:
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:44
Minimum egymás alá finganak majd. :D:D:D:D
5/7 anonim válasza:
Jah, mint focimeccsen székekkel dobálják egymást :P
6/7 anonim válasza:
A Jobbik jó helyen van, egyik oldalán az szdsz, másikon az mszp. Így legalább kéz alatt lesz mindkét féreg párt nekik, és ha rosszat szólnak durr egy pofon:D(Y)
7/7 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy a Kormányt alakító párt(ok) választják ki,hova ülnek és a fennmaradó helyeket pedig az elért mandátum szerinti sorrendben választják ki a pártok.Tehát-ha igaz,ahogy tudom-akkor elsőnek kiválasztja a FiDeSz,mondjuk a patkó jobb felét,a maradék helyekről választ az MSZP,utána a Jobbik,utána LMP utána a fennmaradó helyre Molnár Oszkár ül.Örülnék,ha a maszop a Jobbik és a FiDeSZ közé ülne és két oldalról kapná az ívet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!