Fidesz kétharmad. örülsz, vagy sem?
Igen, nagyon - bár én a Jobbikra szavaztam -, most legalább bizonyíthatnak!:)
21:22, milyen értelmes vagy..pff..
Igen.
21.24-es. Igazad van , adjuk a hatalmat a Jobbiknak, kispárt, nincs pénze, lopjon ő is 8 évig. Volt a fidesz megszedte magát, volt az mszp lopott 8 évig, most jöjjön a Vona , diktatúrával és lopjon ki tudja meddig. Azért akar mindenki politikus lenni, mert abban van a pénz. Szerintem az Orbánéknak már van pénze, így talán az emberek életét is jobbá teszik.
Egyértelmű hogy nem tud adót csökkenteni. Még, mert üres a kassza. Nullás szaldóval nem lehet adót csökkenteni. Ha munkahelyeket teremt, az emberek tudnak dolgozni, tudnak költeni, akkor pörög a gazdaság, ha az emberek kicsit jobban élnek, költenek, és folyik be az adó.
Igen,
Most meg lehet mutatni, betartja-e a szavát és használja-e 2/3-os többségét arra hogy végre csökkentse a parlament létszámát. Mert a mostani létszám annak idején a NagyMagyarországra vonatkozott. Igy nyugodtan eltünhet az Mszp, ha ők nem szavazzák meg se számít mert nem kellenek a megszavazáshoz. Talán most történik végre érdemi változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!