Amikor baloldali kormányok jobboldali lapokat szüntettek meg akkor is ilyen melszélességgel álltaki a sajtószabadság mellett a Népszabadságot siratók?
"Mikor fogjátok fel, hogy ez nem az oldalakról szól?"
Ja tényleg?
A népszavazás a fideszről szólt ugye? Viszont egy leszerepelt komcsi lap megszűnése nem pártpolitikai hanem nemzeti ügy....
Valaki meg azzal jön itt, hogy a Jobbik se helyesli.
Ezt Toroczkai írta a facebook oldalán, de a jobbik álláspontja is ez.:
"Nagyon unom már ezt a Népszabadság-hisztit. Amikor évekkel ezelőtt gazdasági okokból befejeztük a Magyar Jelen című lapunk kiadását, nem siratott minket senki. Remélem, hogy végleg megszűnik a Népszabadság, ártott már eleget a magyar népnek."
Szóval rohadtul nem a sajtószabadság került veszélybe, hanem libsi hiszti van.
Pár fizetett rettegőn és agymosotton kívül SENKIT nem érdekel az a bolsevik szennylap!
# 12/14 tegnap 23:51
Azért miután döngetted a melled, hogy 3 millióan szavaztak a fideszre, szerintem kussolj, hogy ki szerint szólt ez az oldalakról. :-D
"Örülök hogy a 8-as még soha nem ütött mellé billentyűt életében ."
Azért az "álltaki" nem egy "melléütés".
És igaz, én is ütök mellé, nem is ritkán - de ez számítógép, amin egy pillanat alatt lehet javítani ( legtöbbször még jelzi is hogy mit kell), nem egy kőtábla, amin amit bevésel úgy marad.
"Egyébként olvastam egy ilyen felsorolást megszüntetett jobboldali újságokról. "
Érdeklődve várom.
Azért az ugye megvan, hogy az, hogy egy újság megszűnt, nem ugyanaz a kategória mint ha azt az éppen aktuális kormány szüntette volna meg politikai okból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!