Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vagyunk kötelesek...

Miért vagyunk kötelesek befogadni a migránsokat?

Figyelt kérdés

Ugye a háború elől menekülőket be kell fogadnunk. Ez természetes. (amúgy ezeket jogunk van visszaküldeni a háború után?)

De a most bejövők nagy része nem menekült, hanem gazdasági bevándorló. Azokat miért kéne beengedni?

2016. okt. 8. 22:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
19%

Én azt sem értem, hogy ha háború elől menekül, akkor miért kéne befogadni. Hogy idehozza a háborút magával?

Jó, mondjuk nők terén én engedékenyebb vagyok, de férfiak terén semmiképp.

2016. okt. 8. 22:28
 2/12 anonim ***** válasza:
80%

Miért annyira nehéz megérteni: NEM VAGYUNK KÖTELESEK B EFOGADNI ŐKET! legfeljebb csak azokat, a,

kik fizetnek a letelepedési kötvényért!

2016. okt. 8. 22:39
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Nem kell. És az EU sem akarja ránkkényszeríteni. És igen, amint rendeződik a helyzet, a menekülteket is jogunk van visszaküldeni.
2016. okt. 8. 22:44
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem kell, csak a menekülteket. Ki mondott olyat bármikor is, hogy kötelesek vagyunk bevándorlókat befogadni?
2016. okt. 9. 00:08
 5/12 anonim ***** válasza:

Csak a menekülteket kell!

Mégpedig azért, mert az Eu kormány ezt szavazta meg. Márpedig ha az eus támogatásokat elfogadjuk, akkoe ezt is el kell.

2016. okt. 9. 08:23
 6/12 anonim ***** válasza:

(Csak a menekülteket kell!

Mégpedig azért, mert az Eu kormány ezt szavazta meg. Márpedig ha az eus támogatásokat elfogadjuk, akkoe ezt is el kell.) Ez a baloldal legnagyobb hazugsága. A két dolognak semmi köze egymáshoz. Nem tudom te mit szolnál ha a szomszédod vendéget hív közben rájön kevés a kajája és az ágy így átküldené őket hozzád?

2016. okt. 9. 10:20
 7/12 anonim ***** válasza:
Jelenleg eldönthetetlen, hogy ki a menekült, és ki nem. Akkor már eleve bukott az egész álhumánus befogadási cirkusz.
2016. okt. 9. 11:15
 8/12 anonim ***** válasza:

6#

Ez a példa helytelen, mivel nem teszed hozzá az anyagi függőségünket sz EU-val szemben.

2016. okt. 9. 11:18
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

# 6/7 Időpont ma 10:20

Szerintem nézz utána a csatlakozási szerződésnek.

2016. okt. 9. 11:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha választhatnátok!

Maradunk eu tagok, de be kell fogadnunk a kvóták szerinti menekülteket?

Vagy kilépünk, nem kell befogadni. De támogatások is eltünnének?

Melyik a jobb?

2016. okt. 9. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!