Miért vagyunk kötelesek befogadni a migránsokat?
Ugye a háború elől menekülőket be kell fogadnunk. Ez természetes. (amúgy ezeket jogunk van visszaküldeni a háború után?)
De a most bejövők nagy része nem menekült, hanem gazdasági bevándorló. Azokat miért kéne beengedni?
Én azt sem értem, hogy ha háború elől menekül, akkor miért kéne befogadni. Hogy idehozza a háborút magával?
Jó, mondjuk nők terén én engedékenyebb vagyok, de férfiak terén semmiképp.
Miért annyira nehéz megérteni: NEM VAGYUNK KÖTELESEK B EFOGADNI ŐKET! legfeljebb csak azokat, a,
kik fizetnek a letelepedési kötvényért!
Csak a menekülteket kell!
Mégpedig azért, mert az Eu kormány ezt szavazta meg. Márpedig ha az eus támogatásokat elfogadjuk, akkoe ezt is el kell.
(Csak a menekülteket kell!
Mégpedig azért, mert az Eu kormány ezt szavazta meg. Márpedig ha az eus támogatásokat elfogadjuk, akkoe ezt is el kell.) Ez a baloldal legnagyobb hazugsága. A két dolognak semmi köze egymáshoz. Nem tudom te mit szolnál ha a szomszédod vendéget hív közben rájön kevés a kajája és az ágy így átküldené őket hozzád?
6#
Ez a példa helytelen, mivel nem teszed hozzá az anyagi függőségünket sz EU-val szemben.
# 6/7 Időpont ma 10:20
Szerintem nézz utána a csatlakozási szerződésnek.
Ha választhatnátok!
Maradunk eu tagok, de be kell fogadnunk a kvóták szerinti menekülteket?
Vagy kilépünk, nem kell befogadni. De támogatások is eltünnének?
Melyik a jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!