Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az emberek többsége ellenzi...

Ha az emberek többsége ellenzi a bevándorlást, akkor a magát demokratikusnak hazudó ellenzék miért állt mégis mellé? És az EU?

Figyelt kérdés

Az emberek nagy része helyesli a kerítést is. A DK, MSZP mégis el akarja bontani.

Az európai intézmények is azt a hamis látszatot akarják keltani, hogy ők a népakarat demokratikus megtestesítői, mégsem tesznek semmit, hogy megállítsák a migrációt.

2016. okt. 7. 16:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Ha te mondod, oké, diktatúra van. Engem is hatalmas pribékek vittek a szavazófülkébe, s kényszerítettek a NEM szavazatra."

Nem csak "mondom", hanem TUDOM IS!

Csak lehet különbséget tenni demokrácia és diktatúra között!

Aki értelmesebb, az nyilván csak látja, hogy amit Viktor csinál, az nincs rendjén!

Akkor miégis, miért figyelt fel ránk az egész világ?

Miért röhög mindenki rajtunk?

Orbán csak jópofizik Brüsszelnek, hogy ő milyen kis "fa***agyerek", aztán meg kést döf az EU hátába, közbe meg behódol és kiszolgáltat minket a tőkés orosz maffia nagyhatalomnak!

2016. okt. 7. 22:15
 22/26 anonim ***** válasza:

Mert szép dolog az,hogy felkaroljuk a kivetetteket,száműzötteket.

De:milyen áron?

Eddig is olvasztótégely voltunk.mi érdekes: senkinek nincs bajA a 300 éve velünk élő szászokkal,bulgárokkal,szerbekkel,szlovákokkal,bajorokkal,csehekkel. Miért?Keresztények.

2016. okt. 7. 22:57
 23/26 anonim ***** válasza:
Ok,kisebbségi református vagyok A városomban.Szerb város,szerb templommal. Az utóbbi 29 évben,szted ki,mondta nekik,h nincs joguk. Hát senki.Szted engem hol érdekel,h MSzP- s a szomszédom,vagy Fideszes ? Ez sosem érdekelt. Csak,h lehet rá számítani,v nem,ha baj van.
2016. okt. 7. 23:06
 24/26 anonim ***** válasza:

"Nem csak "mondom", hanem TUDOM IS!"

Ha tényleg mindent tudsz, akkor mondj nekem öt számot a jövő hétre!

2016. okt. 8. 09:41
 25/26 anonim ***** válasza:
Mert a régi rendszerben, 40 éven keresztül nagy hatalmuk volt, megszokták a parancsolást, ehhez értenek. Nem fogadják el, ha az emberek mást akarnak. Régen megvoltak az eszközeik, hogy "jobb belátásra" bírják az ellenkezőket. Most is addig pedáloznak, amíg az ő akaratuk nem teljesül.
2016. okt. 8. 09:51
 26/26 anonim ***** válasza:

# 25/25 Időpont ma 09:51

Az ugye megvan, hogy ez 1:1-ben ráhúzható a kormánypártra? :-)

2016. okt. 8. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!