Mit jelent a kampánycsend?
Figyelt kérdés
Miről nem szabad beszélni a kampánycsend alatt?
Csak konkrét pártokat,párttagokat nem lehet minősíteni,vagy eszméket sem lehet szidni/dicsérni,mint a liberalizmus,szélső jobb....?
2010. ápr. 25. 09:33
1/7 anonim válasza:
Azt hogy sok hülye egésznap kérdéseket ír ki róla.
2/7 A kérdező kommentje:
Néztem a többi kérdést/választ,de konkrétan senki nem írja le,hogy pl lehet e rövidítést használni,vagy gúnyneveket,ami egyértelműen utal a pártra,politikusra???
2010. ápr. 25. 09:37
3/7 anonim válasza:
Használhatsz mindent. Láthatod hogy senki sem foglalkozik vele. Mások is leírják amit gondolnak.
4/7 anonim válasza:
Egyébként meg ez a szavazáskor egy ilyen tiltási időszak mikor tilos kampányolni. Nos attól hogy itt írsz az még nem kampányolás. Tehát ha itt van kampánycsend az jogtalan.
5/7 anonim válasza:
beszélni szabad, csak xy párt mellett kiállni nagy nyilvánosság előtt, plakátolni, telefonálgatni. és semmi sem jár érte, nincs szankció csak h OVB megmondja h ejnye bejnye.
6/7 anonim válasza:
Az 1997. C. tv. rendelkezéseit olvasd el, de ne aggódj ha nem érted, 11-én az OVB is félreértelmezte. (szerintem) Egyszer így, majd később másképp "döntöttek"!
7/7 anonim válasza:
Azért mondom, nem kell vele foglalkozni. Erre is csak hoztak egy olyan törvényt amit már az sem tud értelmezni aki kitalálta. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!