Budapest azért tart még mindig Bukarest meg Belgrád szinten, mert a lakói kommunista mentalitásúak?
Az EU top 3 legélhetetlenebb fővárosa közé tartozik a miénk. Nagyon lehet érezni a különbséget, én már jártam Varsóban, Prágában, Pozsonyban és azokban a városokban rendre Nyugat-Európában éreztem magam, de Budapesten... enyhén szólva is lepukkant, elmaradott, szinte már azt kell mondjam balkáni feelingje van. Az igazi Nyugathoz meg inkább ne is hasonlítsuk, pl. Bécshez, mert a különbség szavakban meg sem fogalmazható.
A politikát tekintve, az elmúlt 27 évben mindig is az volt a legvörösebb része az országnak, és még most is az, ez jól látszott a mostani okt.2-ai népszavazáson, hogy ott hallgattak leginkább Gyurcsányra meg a liberálisokra.
Ez lehet az oka, emiatt tart még mindig egy balkáni nagyváros szintjén Budapest, és képtelen felzárkózni még a közép-keleti városokhoz is?
19 es ne nézd annyit az M1 et
hidd el csak árt az agyadnak
21-es - nem szoktam nézni M1-et
M4-et szoktam nézni amikor focimeccs van, pl most pénteken magyar-svájc VB selejtező lesz.
Biztonsági tanulmányokat hallgatok, itt találkoztam ezzel a jelenséggel.
Persze Budapesten is vannak no go zónák, de annyit akartam ebből kihozni hogy minden nagyvárosnak van szebb része és van árnyoldala is.
Marhaság. Én is jártam már Prágában, Varsóban, Pozsonyban, Bécsben, Belgrádban, Bukarestben, Szófiában meg még sokfelé.
Budapest szép város és joggal lehetünk rá büszkék. Lepukkant részei meg mindnek vannak. Bukaresttel meg ne gyere, mert marha nagyot röhögnek azok akik már jártak ott.
Megsúgom neked,hogy sok nagy Nyugat Európai világváros baloldali vezetésű.Ha jól tudom Róma is. :)
Párizs is jó részben baloldali.
Budapest pedig valószínűleg örökre inkább baloldali város lesz.Szeged meg még jobban balos vezetésű.
Az október 2-i népszavazás pedig egy nagy manipuláció volt.
"Ha Budapest teljesen önnállóan gazdálkodhatna akkor más lenne a helyzet, persze akkor a borsodi romák segélyeire nem jutna:-)"
Helyes - helyes. Támogatom! De akkor gazdálkodja ki Budapest az olimpiát is magának!
Kérdező! Milyen vezetése is van a fővárosnak 6 éve?
"De akkor gazdálkodja ki Budapest az olimpiát is magának!"
Nem zavar, hogy a budapesti olimpiát csak a vidékiek támogatják? Itt senki sem akarja...
"Nem zavar, hogy a budapesti olimpiát csak a vidékiek támogatják? Itt senki sem akarja..."
Akkor megnyugodtam, mert én vidéki vagyok, de itt se tudok olyanról, aki akarná...
"Helyes - helyes. Támogatom! De akkor gazdálkodja ki Budapest az olimpiát is magának! "
Én is támogatom, a különválás ötletét, hiszen az EU átlaghoz képest 150% GDP-vel nem kéne olyan elmaradott térségeket támogatni, mint Nográd 43% GDP-vel, és társai.
29!
Akkor nem is tudom, miért nincs még a 3-as metro felújítva. Ja, hogy a városnak nincs pénze...aha.
Játszottak már ilyen különválósdit más városok is, aztán amikor belementek a részletekbe, kiderült, hogy nem eszik olyan forrón a kását és kb 3 napig se működne a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!